Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificat de urbanism pentru un imobil de şapte etaje. Luminiţa Alexandru are acordul municipalităţii

ro

23 Feb, 2018 00:00 2847 Marime text
Un nou bloc de şapte etaje va apărea în staţiunea Mamaia, zona Caraiman. Solicitantul certificatului de urbanism este Luminiţa Alexandru, fiica lui Gheorghe Pelehra, cel care deţine Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanţă.
 
Primăria Constanţa a emis, pe data de 22 februarie, certificatul de urbanism pentru construirea unui hotel în staţiunea Mamaia, pe bd. Mamaia nr. 531, în vecinătatea discotecii Caraiman, cu regim de înălţime P+7 etaje şi cu destinaţia apartamente de vacanţă. Titularul certificatului de urbanism este Luminiţa Alexandru, care are termen de 24 de luni pentru a obţine toate autorizaţiile şi avizele necesare demarării proiectului imobiliar.
 
Pe 22 ianuarie 2016, Primăria Constanţa e emis Certificatul de urbanism nr. 418. Actul are ca obiect: „Vânzare teren în suprafaţă de 4.068 mp (1.216 mp + 1.500 mp + 1.352 mp) funcţiuni mixte: spaţii verzi, alei auto şi pietonale, parcare, mobilier urban, panouri publicitare, corturi provizorii pentru diverse evenimente, construcţii şi instalaţii demontabile cu ocazia unor evenimente, locuri de joacă, lăcaşuri de cult, circulaţii carosabile existente (inclusiv parcaje la sol), construcţii aferente lucrărilor tehnico-edilitare“. Documentul face referire la un teren situat în zona Caraiman din staţiunea Mamaia.
 
Reamintim că, în şedinţa de Consiliu Local din luna octombrie 2015, aleşii au votat aprobarea vânzării prin negociere directă a unui teren ce aparţine domeniului privat al municipiului Constanţa. Era vorba despre un teren de 10.123 de metri pătraţi (peste un hectar), amplasat în staţiunea Mamaia, zona hotelului Caraiman 1. Parcela trebuia să fie vândută unei firme având ca asociaţi offshore-uri din Cipru. În şedinţa din 29 ianuarie 2016, consilierii locali au avut de votat un proiect de hotărâre care vizează completarea acestei suprafeţe cu 4.068 de metri pătraţi, teren pentru care municipalitatea a emis un certificat de urbanism.
 
Citeşte şi:
 
Terenurile familiei Pelehra Primăria Constanţa, obligată de instanţă să vândă aproape 1,5 hectare de teren în Mamaia (document)

Familia lui Ghiţă Pelehra şi-a extins afacerile. Iată cu ce se va ocupa!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii