Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru de cazare lângă mânăstirea din Techirghiol. Cine este investitorul

ro

07 Oct, 2020 00:00 3054 Marime text
 
  • Societatea Basilica Travel SRL ridică o unitate de cazare în Techirghiol
  • Investiția depășește 30 de milioane de lei

Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru un proiect imobiliar ce urmează a fi realizat de Basiliva Travel SRL.
Agenția de pelerinaj din Capitală urmează să construiască o unitate de cazare la Techirghiol. APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul - Construire centru de cazare, tratament basilica Techirghiol, parcări, spații verzi, racorduri/branșamente la rețelele de utilități și organizare de șantier, amplasat în jud. Constanța, orașul Techirghiol, b-dul Dr. Victor Climescu nr. 20-22”. Titular este Basilica Travel S.R.L. reprezentată de Nistor Constantin, cu sediul în mun. București. 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Investiția

Obiectivul va fi amplasat pe un teren de formă regulată, în suprafață de 2.207 mp, situat în intravilanul orașului Techirghiol, județul Constanța, aflat în vecinătatea imediată a Mânăstirii Sfânta Maria. Valoarea investiției este de 33.899.600 lei. Durata de realiare a lucrărilor și activităților prevăzute în proiect este de 24 de luni. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii