Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Undă verde de la Mediu pentru Smarald Lake Residence. Ce va edifica

ro

02 Sep, 2021 00:00 2073 Marime text
  • Marian și Gela Gropoșilă investesc în Mamaia Nord
  • APM Constanța a dat undă verde pentru cel mai recent proiect imobiliar
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al societății Smarald Lake Residence, din Mamaia Nord.
 
APM a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare, pentru proiectul: „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC NR. 265/08.05.2020 - Construire locuință unifamilială P+1E prin  extindere și supraetajare și modificare în imobil P+4E+spații tehnice și terasă circulabilă, cu funcțiunea de locuințe de cazare tip apartament „sistematizare verticală, împrejmuire teren și organizare de șantier”,  propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord,  str. M12, nr. FN, lot 2, nr. cadastral /CF 117535,  județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
   

Document de urbanism, respins de primărie


 
Smarald Lake Residence SRL a solicitat de la Primăria Constanța eliberarea unui certificat de urbanism pentru edificarea unui imobil de șase etaje pe strada Rubinului din municipiul Constanța.
 
Astfel, prin documentația cu numărul 1843 din data de 4 iunie 2021, Smarald Lake Residence SRL poate împrejmui terenul și să organizeze șantierul pentru lucrările de amenajare în incintă. Docuemntația a venit cu următoarea mențiune: „Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: construire imobil D+P+M+6E+etaj tehnic cu funcțiuni mixte: parcare la demisol, spațiu comercial și hostel la parter, locuințe colective și hostel la mezanin și etajele 1-6, etaj tehnic întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (regim de înălțime)
 
Notă: Conform reglementarea tehnică "Normativ de siguranţă la foc a construcţiilor" Indicativ P118-99 punctul 1.2.23. ″Demisol - nivel construit al clădirii având pardoseala situată sub nivelul terenului (carosabilului) înconjurător cu maximum jumătate din înălţimea liberă a acestuia şi prevăzut cu ferestre în pereţii de închidere perimetrală. Demisolul se consideră nivel suprateran al construcţiei. Atunci când pardoseala este situată sub nivelul terenului (carosabilului) înconjurător cu mai mult de jumătate din înălţimea liberă, se consideră subsol şi se include în numărul de niveluri subterane ale construcţiei”.
 

Amintim că în februarie 2020, Smarald Lake Residence SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru ridicarea unui imobil de șase etaje, pe strada Rubinului, județul Constanța. În acest sens, societatea a depus la APM Constanța proiectul „Construire hostel D+P+Mezanin+6e și împrejmuire teren“ cu încadrare în regimul maxim de înălțime = 27 metri,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, strada Rubinului nr.7, județul Constanța.

 

Despre Smarald Lake Residence

 
Societatea a fost înființată în anul 2019, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Smaraldului. Capitalul social este de 200 de lei, iar asociat unic este Gela Gropoșilă. Administratori sunt Marian și Gela Gropoșilă.
 
Pentru anul 2019, societatea a raportat 4 salariați, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 302.221 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii