Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Tomis Plus SRL a obținut un document important pentru un ansamblu de imobile pe strada Ștefăniță Vodă

ro

23 Jul, 2021 00:00 2816 Marime text
  • Certificat de Urbanism, eliberat de primărie pentru Tomis Plus SRL
  • Este vorba de etapa a treia de construire pe Ștefăniță Vodă
  • Vor fi ridicate mai multe imobile de până la șapte etaje
 
 
Societate Tomis Plus SRL a obținut de la Primăria Constanța un certificate de urbanism pentru construirea mai multor imobile pe strada Ștefăniță Vodă, din Constanța.
 
Prin CU 2214 din data de 21 iulie 2021, societatea a primit girul primăriei pentru construirea unui ansamblu multifunctional pe strada Ștefăniță Vodă, din Constanța. Este vorba de etapa a III-a a proiectului de investiție imobiliară, care este compusă din parcaj colectiv subteran pe 3 niveluri, 2 imobile de locuințe colective P+7E, 2 imobile locuințe colective P+7E cu funcțiuni mixte – comerciale, servicii și învățământ și două imobile cu funcțiunea de centru fitness P+1E. Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 

Despre Tomis Plus SRL

 
Tomis Plus SRL a fost înființată în anul 2012, cu sediul social pe strada Verona, din municipiul Constanța. Asociați sunt Lucian Orban, cu 99,8% și Daniel Zaif, cu 0,2%. Administrator este Lucian Zaif. În anul 2020, firma a avut 38 de salariați, la o cifră de afaceri de 27.796.979 lei, cu un profit de 2.264.727 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Daniel Zaif şi Lucian Orban, asociaţi în Tomis Plus SRL, au primit răspuns de la APM Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară

Daniel Zaif, asociat cu Lucian Orban, va ridica o vilă de vacanţă pe malul lacului Siutghiol

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii