Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Societatea Pavement Serv SRL, controlată de Dumitru Bațu, ridică un bloc de trei etaje, în municipiul Constanța

ro

12 Mar, 2021 00:00 3137 Marime text
  • Pavement Serv SRL ridică un bloc de trei etaje în Constanța
  • Firma depus decoumentația la APM Constanța

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicăul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Pavement Serv, societate care are sediul în municipiu.

Conform documentului depus, beneficiarul dorește construirea unui imobil P+3E+Et tehnic, locuințe colective, amenajări incintă, împrejmuire teren și organizare de șantier, amplasat în municipiul Constanța, strada Iosif Iser nr. 6+ cu strada Theodor Palady nr. 3, județul Constanța. Titular este Pavement Serv, cu sediul în municipiul Constanța.

În octombrie 2019, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 3534, care constă în „Construire imobil P+3e locuinţe colective, amenajare incintă, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Investiţia va fi realizată pe străzile Iosif Iser (DE456/8) nr. 6 şi Theodor Palady nr. 3 din Palazu Mare.
 

Alte investiții

Reamintim că, în luna mai 2017, societatea Pavement Serv SRL obţinuse de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 441/20.02.2017, pentru proiectul „Construire două imobile S+P+4E - Locuinţe colective, organizare de şantier“, ridicate la intersecţia străzii Santinelei cu strada Tineretului (tronsonul 1) şi la intersecţia străzii Santinelei cu strada Gheorghe Bariţiu din Constanţa (tronsonul 2).
 

Despre Pavement Serv SRL

Societatea a fost înființată în anul 2001 și are sediul pe strada Primăverii, din municipiul Constanța. Capitalul social este de 600 de lei, cu un număr de 60 de părți sociale, valoarea unei părți fiind de 10 lei. Asociați în firmă sunt Kardinal Funding SRL, cu un aport la capitalul social de 33,33%, Dumitru Bațu, asociat de 33,33% și Cristian Bațu, cu o cotă de 33,34%. Dumitru Bațu este administratorul firmei. Situația pe 2019 este astfel: 3 salariați, la o cifră de afaceri 4.562.239 lei, cu un profit de 2.394.793 lei.
 

Kardinal Funding SRL, în datele Registrului Comerțului

Firma a fost înființată în anul 2020, cu sediul social pe strada Primăverii, din municipiul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei. Asociat unic și administrator este Bațu Dumitru, iar activitatea principală a societății constă în „Dezvoltare imobiliară”.

Bațu Dumitru este asociat și în societatea Pavement Prod SRL.


Citește și

Bloc de trei etaje, ridicat de Pavement Serv SRL în Palazu Mare

Două corpuri de clădire în oglindă, pe strada Santinelei, în Constanţa (document)

Două blocuri de apartamente vor fi ridicate în Constanţa! Cine este dezvoltatorul imobiliar
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii