Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Olimpia Caraman ridică un bloc de opt etaje la Constanța

ro

27 Aug, 2021 00:00 2240 Marime text
  • Dymy Building SRL, firmă controlată de Olimpia Caraman, vrea bloc de opt etaje, în Constanța
 
Dymy Building SRL a obținut de la Primăria Constanța un Certificat de Urbanism pentru o investiție imobiliară în municipiu.
 
Astfel, prin CU 2497 din data de 26 august 2021, Dymy Building SRL, ridică un bloc pe parcela VN 372/1+ V N 372/2-lot 1+ VN 372/2-lot2+, loc. Constanţa, jud. Constanţa, România.
 
Investitorul dorește ridicarea unui imobil P+3E+4E retras + 5E retras + 6E retras + 7E retras+ 8E retras - locuințe colective cu parcări la parter, realizare împrejmuire teren, organizare de șantier și realizare branșamente utilități.
 

Despre Dymy Building SRL

 
În anul 2016, baza cererii și a actelor doveditoare, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Dymy Building SRL.
 
Firma are sediul în municipiul Constanța, iar domeniul principal de activitate îl reprezintă „dezvoltare (promovare) imobiliară“.
 
Fondatorul și administratorul societății este Olimpia Dana Caraman. În anul fiscal 2020, societatea a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 26.587 lei, cu un profit de 2.734.258 lei. Pe Olimpia Dana Caraman o mai regăsim în firma ANM Ambiente Construct SRL, unde este asociat și administrator alături de Ciote Constantin.
 
Precizăm că Olimpia Caraman a mai fost asociată în proiecte cu Vasile și Maria Odagiu.
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Se mai construieşte un bloc într-un ansamblu rezidenţial din Tomis Plus! Cui aparţine investiţia

Bloc ridicat pe strada Budapesta din municipiul Constanța, supraetajat. Condiții puse de municipalitate investitorului

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii