Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește New Love Construct SRL ridică un imobil pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Penny

ro

13 Feb, 2021 00:00 3833 Marime text
  • Primăria Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism pentru firma New Love Construct SRL
  • Societatea urmează să ridice un imobil pe bulevardul Aurel Vlaicu, vis-a-vis de Penny
  • Imobilul ar urma să aibă șapte etaje, proiectul inițial fiind supraetajat
  • Societatea a cerut supraetajarea cu două etaje, însă primăria a acceptat un singur etaj
 
Primăria Constanța a eliberat un certificate de urbanism pentru societatea New Love Construct SRL pentru ridicarea unui imobil de șase etaje, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, în apropiere de magazinul Penny.
 
Astfel, prin Certificatul de Urbanism 551, din data de 10 februarie 2021, societatea New Love Construct SRL a primit răspuns în legătură cu investiția imobiliară pe care dorește să o edifice pe bulevardul Aurel Vlaicu, parcela Vn 574/1/3+574/1/4, localitatea Constanța.
 
Societatea a dorit modificarea proiectului autorizat cu AC 1292/2020 – construire imobil 2S+P+6E – locuințe colective cu spații comerciale și birouri la parter, prin recompartimentare interioare și modificare fațade. Primăria a precizat că „Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC nr. 1292/2020 construire imobil 2S+P+6E - locuințe colective cu spații comerciale și birouri la parter” prin supraetajare cu 20% din suprafața construită desfășurată, spațiu tehnic peste etajul 8 întrucât nu se încadrează în regimul de înățime (etajul 8 si spațiu tehnic peste etajul 8) - conform prevederile art. 2 alin (4) lit a^1 din legea nr. 50/1991 republicată se admite supraetajarea cu un nivel, o singură dată fără documentații de amenajare a teritoriului și de urbanism aprobate”.
 
Astfel, conform informațiilor puse la dispoziție de platforma municipalității, societatea a dorit supraetajarea proiectului de 6 etaje cu încă două etaje, însă nu se admite decât supraetajarea cu un singur etaj.  
 

New Love Construct SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea a fost înființată în anul 2019, cu sediul social în localitatea Ovidiu, pe strada A. Capitalul social al firmei este de 1.500.000 lei, cu un număr de 15.000 de părți sociale, cu valoarea nominală de 100 de lei. Asociați în firmă sunt Cosmin Arion, cu un aport la beneficii și pierderi de 40%, Vasilica Filimon, cu o cotă parte de 30% și Mihai Mădălin Goșiu, cu 30%. Mihai Mădălin Goșiu este administratorul societății.
 
Cenzori sunt Gheorghe Ivașcu, Aurel Trașcu, Manuela Anghel și Gabriel-Darie Negrilă. Activitatea principal a societății constă în dezvoltare (promovare) imobiliară, potrivit codului CAEN.
 
În anul 2019, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 22.133 lei. Cosmin Arion este asociat și în societatea Mamaia North Investment SA, Dominic Real Estate SRL, Arion Gaming SRL și la Arion Cosmin Persoană Fizică Autorizată. Mihai Mădălin Goșiu este asociat și în Topmatch Bucharest SRL.
 

Cosmin Arion, administrator la COMCM SA

 
Societatea COMCM SA a fost înființată în anul 1991, având sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Asociați în firmă sunt Constanin Frățilă, cu o cotă de 32,7508%, SIF Transilvania, cu o cotă de 56,7247%, acționari listă cu o cotă de 10,0821% și listă persoane juridice, cu o cotă de 0,4424%.
 
Administratori sunt Gabriela Alexe, Constantin Frățilă, Cosmin Arion, Diana Vereș, Ștefan Szitas, Irina-Elena Frățilă, Eugenia-Gina Sandu. Cenzori sunt ABA Audit SRL, reprezentată din Ovidiu Constantin Bunget, Ramibo Financial SRL, Mirea D. Mărioara Persoana Fizică Autorizată. Activitatea principală a societății este fabricarea betonului.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii