Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Marcostar Construct Stil SRL supraetajează imobilul de pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța

ro

04 Oct, 2021 00:00 1821 Marime text
  • Marcostar Construct Stil SRL a obținut autorizația de construire de la Primăria Constanța
 
Societatea Marcostar Construct Stil SRL a obținut autorizația de construire pentru supraetajarea unei clădiri pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța.
 
Municipalitatea a emis pe 1 octombrie 2021, autorizația de construire cu nr. 778, pentru „supraetajare imobil autorizat cu A.C. NR. 931/14.06.2019 cu 20% din suprafața desfășurată a clădirii conform legii nr. 50/1991 - respectiv de la S+P+6E la S+P+7E și schimbare destinație parter din parcare în spații pentru birouri”    
 
Amintim că în iunie 2015, Marcostar Construct Stil SA a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil S+P+6 etaje - Centru de sprijinire a afacerilor Marco, împrejmuire teren şi organizare şantier“, în vederea emiterii acordului de mediu. Beneficiarul, SC Marcostar Construct Stil SA, deţine în zona vizată un teren de 1.800 mp, fiind dobândit prin contractul de vânzare-cumpărare nr. 305/27.02.2015.
 
Conform certificatului de urbanism nr. 1765/3.06.2015, utilizarea actuală a terenului este de teren liber, iar destinaţia stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate este de depozitare în spaţii închise, comerţ en-gros, spaţii de prezentări şi expoziţii, birouri, locuinţe de serviciu, producţie nenocivă, dotări cartier sau oraş. Potrivit memoriului depus la APM, construcţia propusă va avea regim de înălţime S+P+6 etaje. Tema de proiectare stabilită prevede realizarea unui centru pentru sprijinirea afacerilor, ce va fi compus din 11 birouri pe etaj, realizate în modul „open-space“, ceea ce oferă posibilitatea amenajării spaţiilor respective în funcţie de necesităţile şi dorinţele utilizatorului.
 
Reamintim că, în anul 2017, Marcostar Construct Stil SA a solicitat şi a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 3 aprilie, autorizaţia de construire nr. 327. Actul vizează construirea unui imobil P+2E - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, organizare de şantier şi împrejmuire teren. Investiţia este realizată pe strada Dezrobirii nr. 68.
 

Marcostar Construct Stil SA, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2010, societatea Marcostar Construct Stil SA are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 908.800 de lei, integral vărsat, este compus din 284 de acţiuni la purtător. Valoarea unei acţiuni este de 3.200 de lei. Stroe Mirela-Irina şi Anastase Agnes-Alina sunt asociaţi în firmă, fiecare cu 50% din capitalul social. Măgură Laurenţiu-Ion este administratorul societăţii, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
În anul 2020, firma a raportat 1 singur salariat, la o cifră de afaceri de 79.015 lei și un profit de 986 lei. Conform Confidas.ro, Anastase Agnes-Alina mai este asociat în firma Almar River SRL.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Incubator de afaceri pe bulevardul Aurel Vlaicu. Un nou act de urbanism emis pentru Marcostar Construct Stil SA


 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii