Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Magenta Construct, undă verde de la APM Constanța pentru blocurile din Mamaia Nord

ro

04 Aug, 2021 00:00 4380 Marime text
  • Patru blocuri de șapte etaje, urmează să fie construite în Mamaia Nord
  • Proiectul imobiliar aparține Magenta Construct SRL, care ridică ansambluri imobiliare sub egida Tomis Villa
  • Societatea e controlată de Simona Petronela Gheorghe şi Sorin Sebastian Malcea
  • APM Constanța a eliberat avizul de mediu pentru investiția menționată 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a emis acordul de mediu pentru proiectul firmei Magenta Construct SRL. Magenta Construct SRL este cunoscută pentru ansamblurile din județul Constanța sub egida „Tomis Villa”.
 
Este vorba de următorul proiect: „Investitie realizată în 5 etape: construire 4 imobile, corp C7, corp 8, corp 9 D+P+7E, spații comerciale și alimentație publică la demisol și locuire la parter și etajele 1-7; corp recepție parter, piscină și amenajări peisagere, sistematizare, împrejmuire teren și organizare șantier”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 1(DL), str. Promenada Năvodari FN,  județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul instituției.
 
În septembrie 2020, APM Constanța anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Magenta Construct SRL, din Mamaia Nord.
 
Decizia APM Constanța a fost că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „modificare proiect autorizat cu AC 132/03.03.2020 în curs de execuție: construire imobil P+7E, locuințe colective, corp 3/etapa3, împrejmuire teren și organizare de șantier” prin supraetajare cu un nivel de la P+7E la P+8E, modificări interioare și reamenajare incintă”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 7, str. D19 nr. 8, parcela NNs 158/5, lot 25, județul Constanța. Titular este Magenta Construct SRL, cu sediul în municipiul Constanta, str. Berlin nr. 4, județul Constanța.
 

Despre Magenta Construct SRL

 
Firma a fost înfiinţată în anul 2009 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 25.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.500 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt: Simona Petronela Gheorghe şi Sorin Sebastian Malcea. Celor doi asociaţi le revin câte 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Conform Confidas.ro, pe Simona Petronela Gheorghe o mai regăsim în firmele Urban Residence Construct SRL și Yco Teh Construct. Pe Sorin Sebastian Malcea în regăsim în societățile Maybach Construct SRL, în Sab Home Project SRL, în XTC Sharing SRL și în Yco Teh Construct SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Ce se construiește Patru blocuri de șapte etaje, în Mamaia Nord. Cine este investitorul

Undă verde de la APM Constanța. Imobilul de 7 etaje din Mamaia Nord, al firmei Magenta Construct SRL, supraetajat
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii