Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește La Năvodari, W Titanic Resort SRL continuă demersurile ridicării blocului de șapte etaje

ro

17 Feb, 2021 00:00 6238 Marime text
  • W Titanic Resort SRL ridică un bloc de 7 etaje la Năvodari
  • Societatea a cerut din nou acordul de la Mediu pentru continuarea lucrărilor
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății W Titanic Resort SRL. Societatea dorește edificarea unui bloc de șapte etaje, la Năvodari.
 
Este vorba de memorandumul pentru „Continuare lucrări pentru investiția - „Construire  imobil S general +P+7E – corp C1 tronson a și tronson b cu parcare la subsol – spații comerciale și restaurant la parter, apartamente la etajele 1-7, amplasare piscină”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 2/1, str. Promenada Năvodari FN, parcela Tf 158/6/2, lot 1+2, județul Constanța.
 
Titular al proiectului este societatea W Titanic Resort SRL.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la adresa titularului W Titanic Resort SRL, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 

W Titanic Resort SRL, în datele Registrului Comerțului

 
W Titanic Resort SRL a fost înființată în anul 2020, având sediul social pe strada Lotus din Năvodari. Capitalul social este de 1.000 de lei, iar asociați sunt Arinvest Holding SRL, cu sediul în Suceava, care are o cotă de participare de 49% și Europrod Energy SRL, cu sediul în Năvodari, cu o cotă de 50% din capitalul social, iar Daniel Florin Timofei este asociat cu 1%. De altfel, cel din urmă este și administrator al firmei. Activitatea principală a firmei este „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 

Despre Arinvest Holding SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2017, cu sediul social în Suceava, pe strada Parcului. Capitalul social este de 2.500.000 lei, iar asociați sunt Vasile Armenean, cu o cotă de participare de 95% și Kevin Armenean, cu o cotă de participare de 5%, ambii cu cetățenie austriacă. Vasile armenean este administrator al societății. Activitatea principală constă, conform codului CAEN, în „Activități ale holdingurilor”.
 
Ca venituri, în 2019, la cei 5 salariați, firma a raportat o cifră de afaceri de 3.556.609 lei, la o pierdere de 3.394.556 lei.
 

Despre Europrod Energy SRL

 
Societatea este înființată în 2007, având sediul social pe strada Lotus, în Năvodari, județul Constanța. Capitalul social este de 2.400 de lei, iar asociați sunt Mihăiță Vasea și Georgeta Duță, cu o cotă de participare de 50% fiecare. Alex Tănase este administrator al firmei. Activitatea principală este „Hoteluri și alte facilități de cazare similare”.
 
Ca venituri, firma a declarat în 2019 un număr de 8 salariați, la o cifră de afaceri de 2.035.952 lei, iar profitul ar fi de 3.552.364 lei.
 
Citește și

       
Bloc de șapte etaje, cu piscină, în Năvodari. Cine este beneficiarul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii