Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Investiție imobiliară în centrul Constanței. Cine ridică un imobil de trei etaje pe strada General Manu

ro

24 Nov, 2021 00:00 1469 Marime text
  • Imobil nou de trei etaje, pe strada General Manu
 
Au început lucrările pe strada General Manu din Constanța, la numărul 34. Este vorba de edificarea unui imobil de trei etaje, care va avea funcțiunea de cabinete medicale, conform autorizației de construire.
 
Amintim că pe data de 6 septembrie 2021, pentru General Manu nr 34, a fost eliberată AC 654, care prevede construire clădire cabinete medicale S+P+3E, desființare clădiri existente C1, C2 și organizare de șantier. Lucrările au început pe 21 octombrie, iar finalizarea lor se va face în octombrie 2023, conform panoului afișat la șantier. Investitori sunt Elena și Nicolae Ionescu.


 
Reamintim faptul că nu este prima investiție în cabinete medicale în zona respectivă. Davinci Luxury SRL a obținut de la Primăria Constanța un document de urbanism pentru ridicarea unei clădiri de 3 etaje pe strada General Manu din municipiu. Mai exact, prin CU 3408 din data de 9 noiembrie 2021, Davinci Luxury SRL intenționează să ridice o clădire cu apartamente colective mici și spațiu pentru activități medicale – cabinet medicale cu regim de înălțime de S+D+P+M+3etaje. Clădirea ar urma să fie amplasată pe strada General Manu nr. 60. Documentul este valabil 24 de luni. Pe data de 17 februarie, Primăria Municipiului Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 742 - „Construire clădire apartamente colective mici şi spaţiu pentru activităţi medicale - cabinete medicale, în regim de înălţime de S+D+P+M+3etaje“.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Davinci Luxury SRL ridică un imobil de trei etaje în Constanța. Ce funcțiuni va avea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii