Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Hotel de 12 etaje în Mamaia. Investitor este o societate controlată de un medic din Constanța

ro

09 Apr, 2021 00:00 3473 Marime text
  • Costel Magdalen Nicolescu ridică un imobil de 12 etaje în Mamaia
  • A depus documentația recent la APM Constanța

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Cladect Construct SRL, în stațiunea Mamaia.

Este vorba de „Construire Imobil S+P+12E+spații tehnice, spații comerciale la parter, locuințe sezoniere, apart-hotel, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, b-dul Mamaia Nord, lot 1, nr. cadastral /CF 116560, județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii, nr. 23, judetul Constanta şi la sediul titularului Cladect Construct SRL, cu adresa în municipiul Constanța, bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

Imobilul din Cartierul Compozitorilor

La începutul anului 2018, Cladect Construct SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului acord de mediu pentru proiectul „Modificare proiect autorizat conform A.C. nr. 152 din 21.02.2017 «Construire imobil S+P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren» prin supraetajare în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată şi amenajari interioare“, investiţie realizată pe strada Constantin Bobescu nr. 11 (fosta Parcela A703/5, lot 3+lot 4).

Pe terenul situat pe strada Constantin Bobescu nr. 11 se dorea supraetajarea în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată a imobilului S+P+3E+M, modificare aprobată prin autorizaţia de construire nr. 152 din 21.02.2017 - Construire imobil S+P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren. Imobilul este în proprietatea firmei SC Cladect Construct SRL.
 

Despre Cladect Construct SRL

Firma a fost înființată în anul 2007, cu sediul social pe strada Constantin Bobescu, din municipiul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Asociat unic este Costel Magdalen Nicolescu. El este și administrator al societății care se ocupă de „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Pe anul 2019, firma a raportat 15 salariați, la o cifră de afaceri de 11.472.994 lei, cu un profit de 3.370.859 lei.

Costel Magdalen Nicolescu deține și un PFA pentru cabinetul medical individual.


Citește și

Un bloc ridicat de Cladect Construct SRL pe strada Constantin Bobescu creşte pe vertical
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii