Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Hostel nou în inima stațiunii Mamaia. Cine este investitorul

ro

23 Nov, 2021 00:00 4111 Marime text
  • Delsool Confort SRL ridică un imobil de un etaj, care va avea funcțiunea de hostel, în Mamaia
 
Piața imobiliară constănțeană este una foarte atractivă pentru investitori. Blocuri și hoteluri cu etaje multiple răsar în toate colțurile municipiului și nu numai. Iată că un investitor a ales să edifice un hostel în stațiunea Mamaia.


 
Mai exact, lucrările la hostelul de pe bulevardul Mamaia nr. 412 sunt în toi, unde ar trebui să rezulte un imobil D+P+1E. Investitorii au obținut un certificat de urbanism pe 17 august, prin care s-a cerut „modificarea de proiect autorizat cu AC nr. 58/13.01.2020, construcție în curs de execuție de la Dp+P+1E la D+P+1E și amenajări interioare fără modificare POT și CUT cu condiția încadrării în reglementările urbanistice aprobate conform HCL nr. 492/28.11.2018”.




Documentul  are o valabilitate de 24 de luni. Investitorul este Delsool Confort SRL.  Chiar dacă în imagini pare să fie încă un etaj construit parțial, reprezentanții municipalității au precizat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că polițiștii locali au verificat și nu este încălcat regimul de înălțime, însă s-a aplicat sancțiune pentru organizarea de șantier.
 
 
Despre Delsool Confort SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2020, cu sediul în municipiul Constanța, pe strada Grănicerului. Asociat unic și administrator în firmă este Marinela Buicli. Conform Confidas.ro, mai apre ca asociat în firma Local Familial Mercom SRL.
 
Ca și cifre, în 2020, firma a raportat cifră de afaceri 0, cu 0 angajați și o pierdere de 19.531 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Perla Majestic SA ridică noi imobile în Mamaia Nord. Unde vor fi amplasate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii