Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Document pentru Iancu Stavrositu, soțul fostei deputate Maria Stavrositu. Ridică un bloc de 8 etaje în Mamaia

ro

19 May, 2021 12:32 4183 Marime text
 
 
  •  Primăria Constanța a eliberat pe 19 mai, certificatul de urbanism pentru societatea Inter VIP SRL
  • Societatea este controlată de Iancu Adrian Stavrositu, soţul fostei deputate PDL Maria Stavrositu

Primăria Constanța a eliberat astăzi, 19 mai, certificatul de urbanism pentru societatea Inter VIP SRL, care dorește edificarea unui bloc în stațiunea Mamaia, care va avea 8 etaje. Societatea este controlată de Iancu Adrian Stavrositu.
 
Astfel, prin Certificatul de Urbanism 1574/19.05.2021, societatea Inter VIP SRL dorește să construiască pe bulevardul Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, în zona teren Tenis Caraiman – lot 1, un imobil 2S+P+5-8 etaje cu funcțiunea de hotel-apartament, cu terasă circulabilă, împrejmuire teren, amplasare totem, firmă luminoasă, cu organizare de șantier. Blocul este ridicat pe fonduri europene POR 2.2. Valabilitatea documentului este de 24 de luni.
 

 Despre Inter VIP SRL

Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerţului, societatea a luat fiinţă în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Călărași. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Stavrositu Iancu Adrian este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de activităţi ale bazelor sportive. Societatea are un punt de lucru în Mamaia, teren de tenis Caraiman. Conform datelor financiare, în anul 2019, firma are un număr de 2 salariați, cifra de afaceri fiind de 290.952 lei, cu un profit de 56.171 lei.
 
Stavrositu Iancu Adrian mai apare în societatea Compania de Remorcare Maritimă Coremar SA, unde este administrator și acționar. La Coremar Marine Contractors SRL este administrator. Mai este acționar majoritar și administrator la Interfinbrok Corporation SA și asociat (1%) la Ozon Terapia SRL.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Certificat de urbanism pentru blocul de opt etaje, care se ridică în stațiunea Mamaia de familia Stavrositu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii