Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Codin Maticiuc ridică un bloc în Mamaia Sat

ro

24 May, 2021 11:19 3541 Marime text
  • Codin Maticiuc ridică un bloc de 4 etaje în Mamaia Sat

Agentia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societăţii MMBM Premium Properties SRL, unde undul dintre acţionari este cunoscutul om din showbiy, Codin Maticiuc, care a fost actor, scenarist şi producător al filmului „Miami Bici”, unde a conlucrat cu Matei Dima - „BROmania”, fiul șefului de la Drumuri și Poduri Constanța.

Este vorba de „Construire imobil P+4E - locuințe colective și împrejmuire teren”, amplasat în Județul Constanța, Orașul Năvodari, Zona Mamaia Sat, str. M17, Parcela A 166/45.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii, municipiul Constanța, judetul Constanța, zilnic, între orele 9 – 13,  şi la adresa titularului.
 

Despre MMBM Premium Properties SRL


Societatea a fost înființată în anul 2010, cu sediul social în București, Sector 1. Asociați în firmă sunt Ion Maticiuc, cu 70%, fiind tatăl lui Codin Maticiuc, care deține 10% din capitalul social. Totodată, în firmă mai sunt și Marcel Buncilă și Marin Finel Dănuț, ambii deținând 10%. În anul 2019, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 88.949 lei, cu o pierdere de 26.427 lei.

Firma are un punct de lucru în Constanța, pe strada Milano, cât și un punct de lucru în București, pe strada Franceză.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii