Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Bogdan-Constantin Budeanu continuă lucrările la blocul de șase etaje, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța

ro

09 Mar, 2021 00:00 3433 Marime text
  • Building BNB Avantaj SRL construiește un imobil de șase etaje, pe bulevardul Aurel Vlaicu
  • Termenul de finalizare este 30 mai 2023
  • Lucrările au început în vara anului 2020
  • Autorizația a fost obținută pe 14 mai 2020
  • Societatea este controlată de Bogdan-Constantin Budeanu
 
Building BNB Avantaj SRL continuă lucrările la investiția de pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța. Este vorba de imobilul P+6E – Locuințe colective cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier.
 
Imobilul a fost autorizat prin Autorizația de Construire 735 din data de 14 mai 2020. Pe 1 iunie 2020 au fost începute lucrările, urmând a fi finalizate pe 30 mai 2023.
 

Building BNB Avantaj, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea a fost înființată în 2019 și are sediul social în Eforie Sud, județul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei, iar asociat unic și administrator este Bogdan-Constantin Budeanu. Activitatea principală a societății constă în „Cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii”. În anul 2019, firma a avut un singur salariat, cu o cifră de afaceri 0, iar pierderea a fost de 44.235 lei.
 

Alte firme ale lui Bogdan-Constantin Budeanu

 
Armax Steel Profil SRL, Authentic Rental SRL, Brilliant Rental SRL, Building BNB Mamaia SRL, Building BNB SRL, Cars Rental SRL, Concept Rental SRL, Dinamic Rental SRL, District Rental SRL, District Sport Bar SRL, Eficient Rental SRL, Flash Score 2015 SRL, Premium Bets SRL, Super Games SRL, Super Vision 2015 SRL, Top Rental SRL, Total Business Partner SRL și Ultimate Bets SRL sunt celelalte firme în care este asociat Budeanu Bogdan-Constantin.
 

Alte investiții

 
Building BNB Mamaia SRL ridică un imobil S+P+6E, pe bulevardul Mamaia 294B, în dreptul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, unde, la ora actuală, este un spațiu liber de construcții. Imobilul va avea destinația de locuințe colective, așa cum prezentam într-o ediție anterioară. Societatea a fost autorizată prin Autorizația de Construire 150 din data de 29 ianuarie 2019, prelungită până la data de 29 ianuarie 2021. Construcția propriu-zisă a început la data de 21 ianuarie 2021, având ca termen de finalizare 21 ianuarie 2023.
 
De menționat este faptul că actualul proprietar a cumpărat terenul care avea AC 150 pe numele lui Dan Gheorghe Ciobîcă, ulterior prelungind valabilitatea acesteia. Blocul va avea 60 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere.
 
Pe data de 16 octombrie 2019, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 3783 - „Construire imobil P+6e locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis nr. 305A.
 
Citește și: 

Bloc de șase etaje pe bulevardul Mamaia. Al cui a fost terenul. Asociația Constanța Altfel încă are proces în instanță

Bloc de șase etaje în fața Centrului Meteorologic Regional Dobrogea
 
Imobil de şase etaje, pe bulevardul Tomis din Constanţa. Building BNB Avantaj SRL a obţinut un act de urbanism de la municipalitate

Budeanu continuă demersurile pentru ridicarea unui bloc de şapte etaje în Viile Noi

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii