Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Bloc de șase etaje în fața Centrului Meteorologic Regional Dobrogea

ro

02 Mar, 2021 00:00 3342 Marime text

Building BNB Mamaia SRL ridică un imobil S+P+6E, pe bulevardul Mamaia 294B, în dreptul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, unde, la ora actuală, este un spațiu liber de construcții. Imobilul va avea destinația de locuințe colective.

Societatea a fost autorizată prin Autorizația de Construire 150 din data de 29 ianuarie 2019, prelungită până la data de 29 ianuarie 2021. Construcția propriu-zisă a început la data de 21 ianuarie 2021, având ca termen de finalizare 21 ianuarie 2023.
 

Despre Building BNB Mamaia SRL

Societatea Building BNB Mamaia a fost înființată în anul 2020, având sediul social pe bulevardul Republicii, din orașul Eforie. Capitalul social subscris este de 10 lei, cu o singură parte socială. Asociat unic și administrator este Bogdan-Constantin Budeanu. Activitatea principală a societății constă în „Cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii”, conform codului CAEN.



Alte investiții

Building Bnb Avantaj SRL, controlată de Budeanu Bogdan-Constantin, a dorit ridicarea unui imobil în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis nr. 305A. Pe data de 16 octombrie 2019, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 3783 - „Construire imobil P+6e locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. În 2020, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanţa a anunţat publicul interesat luarea deciziei etapei de încadrare: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil P+6e locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, pe bd. Tomis.

În 2018, pe strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu nr 56D din Constanţa, Societatea Building BNB SRL, titulară a proiectului „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 348/22.03.2018 Construire imobil S+P+7E locuinţe colective, parcare subsol şi împrejmuire teren prin recompartimentări interioare şi modificare faţă de încadrare în indicatorii urbanistici autorizaţi cu AC nr. 348/22.03.2018 şi supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii”, a depus solicitarea pentru eliberarea avizului de mediu la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.

Alte firme

Armax Steel Profil SRL, Authentic Rental SRL, Brilliant Rental SRL, Building BNB Avantaj SRL, Building BNB SRL, Cars Rental SRL, Concept Rental SRL, Dinamic Rental SRL, District Rental SRL,  District Sport Bar SRL, Eficient Rental SRL, Flash Score 2015 SRL, Premium Bets SRL, Super Games SRL, Super Vision 2015 SRL, Top Rental SRL, Total Business Partner SRL și Ultimate Bets SRL sunt celelalte firme în care este asociat Budeanu Bogdan-Constantin.



Citește și

Building BNB Avantaj a solicitat acord de mediu pentru o investiţie imobiliară pe bulevardul Tomis din Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii