Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Bloc de șapte etaje, în Mamaia Nord. Cine este investitorul

ro

13 Aug, 2021 00:00 3855 Marime text
  • Arafura SRL ridică un bloc de șapte etaje în Mamaia Nord
 
  
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar al societății Arafura SRL.
 
Societatea de la malul mării dorește să ridice un imobil P+7E - locuințe colective cu parcare la parter, spațiu comercial, organizare de șantier și împrejmuire teren, propus a fi amplasat în Năvodari, zona Mamaia Nord, b-dul Mamaia Nord cu acces din alee, lot 10,  titular  fiind Arafura SRL.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului și la sediul firmei. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 
Despre Arafura SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2001, având sediul în municipiul Constanța, pe strada București, județul Constanța. Activitatea principală a societății constă în, conform codului CAEN, este reprezentată de „ Comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc”. Asociat unic este Livia Dinescu, care deține părțile sociale în totalitate, cu o valoare de 500.000 lei. Administrator este Eugen Dinescu. Ca venituri, societatea a raportat o cifră de afaceri, pe 2020, de 9.326.300 lei, la un număr de 37 de salariați, cu un profit de 170.547 lei. Arafura a încheiat 1274 contracte de achiziții publice in valoare totală de 506.383,54 lei.
 
Conform Confidas.ro, Eugen Dinescu mai este asociat în Alfarom Com SRL, EVG Hydrogen Engineering SRL, la Florom SRL, la Perfecta Invest SRL și la Vienez SRL. Livia Dinescu mai este asociat la Imondis Blue Papers SRL.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii