Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Canal S SRL ridică un hotel-apartament în Mamaia! De cine mai este deținută firma

ro

08 Jun, 2021 00:00 2460 Marime text
  • Un apart-hotel urmează să fie fie ridicat de către Canal S SRL în stațiunea Mamaia

Primăria Constanța a eliberat un important document pentru societatea SC Canal S SRL pentru o investiție imobiliară în stațiunea Mamaia, din municipiul Constanța.

Astfel, conform Certificatului de Urbanism cu nr. 1874 din data de 7 iunie 2021, societatea dorește să construiască un imobil S+P+3E-4E retras cu funcțiunea de hotel-apartament, amplasare firmă luminoasă și împrejmuire teren și organizare de șantier. Documentul are o valabilitate de 24 de luni, investiția fiind amplasată pe lot 4, careu 23, stațiunea Mamaia, conform celor prezentate de portalul Primăriei Constanța.


Despre Canal S SRL

Firma a fost înființată în anul 1994, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Zorelelor. Asociați în firmă sunt Daniel Gheorghiță Tatu și Constantin Buzoi. Daniel Gheorghiță Tatu este și administrator al firmei. În anul 2019, firma a raportat 10 angajați, cu o cifră de afaceri de 1.146.529 lei, iar profitul a fost de 8.282 lei.

Conform confides.ro, Constantin Buzoi mai este asociat și administrator la Telesat SRL. Canal S SRL este asociat unic la Gir Communications SRL. Daniel Gheorghiță Tatu este asociat și administrator la Telesat SRL și administrator la Gir Communications SRL.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii