Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc ridicat de First Tower SRL pe aleea Universităţii din Constanţa (document)

ro

06 Sep, 2017 00:00 6090 Marime text
First Tower SRL intenţionează să ridice, pe aleea Universităţii nr. 38, un bloc de şase etaje. În acest scop, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa documentaţia tehnică pentru proiectul „Construire clădire locuinţe colective cu regim de înălţime maxim D+P+6E, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane şi amenajare peisagistică“.
 
Terenul este situat în intravilanul municipiului Constanţa, este identificat cu numărul cadastral 201229, carte funciară nr. 201229, fiind proprietate a First Tower SRL, conform înscrisurilor din extrasul de carte funciară pentru informare eliberat sub nr. 55273/15.05.2017.
 
Folosirea actuală a terenurilor este aceea de teren liber, categoria de folosinţă „arabil“, conform înscrisurilor din extrasul de carte funciară pentru informare eliberat sub nr. 55273/15.05.2017. Suprafaţa terenului este de 1.200 mp, conform actelor şi măsurătorilor (front la aleea Universităţii de 23,99 metri şi front la aleea de acces de 49,99 metri). Circulaţia autovehiculelor se face pe aleea Universităţii şi aleea de acces, iar cea pietonală, pe trotuarele aferente. Accesurile se vor realiza din aleea Universităţii şi aleea de acces (N-V). Zona dispune de reţele de utilităţi: alimentare cu apă, canalizare, energie electrică şi termică, gaze naturale.
 
Prin proiect se urmăreşte construirea unei clădiri locuinţe colective cu regim de înălţime maxim D+P+6E, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane şi amenajare peisagistică. Construcţia rezultată va avea un regim de înălţime maxim de D+P+6E. Volumetria propusă este una modernă, care să se înscrie în silueta zonei, iar finisajele exterioare vor da un plus de calitate şi eleganţă imaginii străzi. Acoperişul construcţiei va fi de tip terasă necirculabilă. Construcţia propusă va acomoda următoarele funcţiuni: demisol - 18 locuri de parcare, camere tehnice; parter - servicii turism, cabinete meserii liberale; etajele 1-6 - câte cinci apartamente cu suprafaţa sub 100 mp. Va rezulta un total de 30 de apartamente. Accesul auto în demisol se va face în sistem semaforizat. Total locuri de parcare propuse - 42.

First Tower SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2011, firma are sediul social în localitatea Ovidiu. Capitalul social subscris, de 50,000 de lei, integral vărsat, este compus din 5.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Tudor Pariza, născut pe 12.03.1975, în Constanţa, şi Dănuţ Giumba, născut pe 3.02.1984, în Constanţa, fiecare cu 50% din capitalul social al firmei. Administratorul First Tower SRL, care se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, este Tudor Pariza.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă de First Tower SRL la APM Constanţa.

Citeşte şi:

Două blocuri de apartamente se vor ridica în zona Mamaia Nord. Cum vor arăta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii