Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de patru etaje pe bulevardul Mamaia Investitorul Bittar Ahmad a obţinut acordul Primăriei Constanţa

ro

22 Jan, 2016 00:00 4994 Marime text
Investitorul Bittar Ahmad a primit acordul Primăriei Constanţa pentru construirea blocului de patru etaje de pe bulevardul Mamaia. Astfel, Direcţia de Urbanism a Primăriei Constanţa a emis, pe data de 21 ianuarie, Certificatul de Urbanism nr. 353, cu obiectul „Construire imobil D+P+3-4E locuințe colective cu spațiu comercial la parter“, amplasat pe bulevardul Mamaia nr. 22.
 
Construcţia propusă se va ridica pe un teren cu o suprafaţă de 360 de metri pătraţi. Terenul are formă trapezoidală şi deschidere la bulevardul Mamaia de 15 metri. În prezent, pe acel teren se află ruinele unei locuinţe cu etaj şi garaj, care vor fi desfiinţate. Bittar Ahmad nu este la prima construcţie în Constanţa. Acesta ridică un alt imobil, de opt etaje, pe strada Sălciilor, la intersecţia cu şoseaua Mangaliei.
 
Tot locuinţe colective şi spaţii comerciale la parter va avea şi acest imobil, pentru care a fost depus, anul trecut, memoriul de prezentare, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Investitorul construieşte acest bloc de opt nivele pe un teren de peste 1.000 de metri pătraţi, rezultat din alipirea a patru loturi, aflate în proprietatea beneficiarilor din anul 2007.

Afacerile

Potrivit Registrului Comerţului, Bittar Ahmad este asociat în Agro SMB Company International SRL şi Alma Trade & Tours SRL (radiată). Bittar Emel a fost asociat în societatea radiată Alma Trade & Tours SRL (radiată). Agro Smb Company International SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Tudor Vladimirescu. Capitalul social subscris al firmei este de 2.070 de lei, integral vărsat, compus din 207 părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Bittar Ahmad, născut la 27.12.1964, în Talkalakh, Siria. Activitatea societăţii se referă la „comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare“.

Citeşte şi

O nouă investiţie în Constanţa Bloc cu 36 de apartamente, pe strada Sălciilor

Încă un bloc pe bulevardul Mamaia Bittar Ahmad aşteaptă o veste bună de la Consiliul Local într-o zi cu ghinion (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii