Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Birou de vânzări deschis de Solid House în staţiunea Mamaia, zona Butoaie (galerie foto)

ro

12 Aug, 2019 00:00 3004 Marime text
Dezvoltatorul imobiliar Solid House îi aşteaptă pe viitorii clienţi în noul birou, deschis în staţiunea Mamaia, zona Butoaie, pentru a descoperi oferte atractive. Biroul este deschis de luni până vineri, între orele 8.00 şi 17.00, şi sâmbătă, între 8.00 şi 13.00. Departamentul de vânzări al Solid House vă stă la dispoziţie cu toate informaţiile la numerele de telefon 0736.37.37.37 sau 0736.888.999.
 
„Vă aşteptăm la noul birou de vânzări din Mamaia, zona Butoaie, să descoperiţi noile noastre oferte şi nu în ultimul rând să savuraţi o cafea delicioasă!“, au transmis reprezentanţii Solid House.
 
Compania Solid House construieşte mai multe blocuri în Constanţa şi Mamaia. Complexul rezidenţial Mamaia din zona Butoaie este compus din blocuri cu regim de înălţime de 6 şi 8 etaje, cu subsol, care vor avea în total 237 de apartamente, împărţite în 4 scări. Oferta cuprinde garsoniere cu suprafeţe cuprinse între 46,25 mp şi 59,73 mp, apartamente cu două camere, cu suprafeţe cuprinse între 65,40 mp şi 77,50 mp, şi apartamente cu 3 camere, cu o suprafaţă construită de 102.05 mp.
 
Apartamentele se predau la cheie şi beneficiază de toate finisajele şi dotările necesare: gresie, faianţă, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare. Tot ce vă rămâne de făcut este să îl personalizaţi pe gustul vostru şi vă veţi simţi acasă. Finisajele pot fi efectuate de dezvoltator, iar clientul poate alege
dintr-o gamă variată de modele şi tipuri de materiale cum ar fi: marmură, travertin, gresie, faianţă, parchet. Mai mult, în preţul apartamentului sunt incluse centrala pe gaz, caloriferele, aer condiţionat, uşile din lemn la interior, uşa din metal la exterior şi obiectele sanitare. Complexul rezidenţial are câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, dar şi 20% de locuri în plus, pentru vizitatori. De asemenea, apartamentele au o garanţie inclusă de doi ani.
 
Mai multe informaţii găsiţi la adresa www.solidhouse.ro.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii