Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi este ultima zi când se pot depune observații la APM Constanța privind proiectul imobiliar al Five-Holding SA de la halta Traian

ro

07 Nov, 2019 00:00 1874 Marime text
Five-Holding SA, înființată de Gheorghe Oancea (unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre), firmă pe care funcționează magazinul Brick, continuă demersurile pentru realizarea investiției imobiliare de la halta Traian din municipiul Constanța.
 
Five-Holding SA a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu/respingere a solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire ansamblu blocuri locuințe colective + spații comerciale 2s+P+6e – S+P+9e“. Investiția imobiliară este amplasată în municipiu Constanța, strada Eliberării - halta Traian, lot 1. Proiectul acordului de mediu/decizia de respingere și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00 - 16.30, vineri, între orele 8.00-14.00.  Observațiile și contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, în termen de 10 zile de la data afișării prezentului anunț, până azi, 07.11.2019.
 

Five-Holding SA, în datele Registrului Comerțului   

 
Firma a fost înființată în anul 1998 și are sediul social în municipiul Constanța. Five-Holding SA a fost înființată de Gheorghe Oancea, trecut în neființă în anul 2013. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 6.200 de acțiuni la purtător.
 
Five-Holding SA este controlată de Cypress Capital Management (Romania) LTD, cu sediul în Cipru, cu 86% din capitalul social, Oancea Ionuț, cu 217 acțiuni (3,5% din capitalul social), Drăistaru-Oancea Rareș, cu 217 acțiuni (3,5% din capitalul social), Drăistaru-Oancea Oana, cu 217 acțiuni (3,5% din capitalul social), Oancea Alexandru, cu 217 acțiuni (3,5% din capitalul social).
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Five-Holding SA din data de 9.08.2018 a decis revocarea din funcția de administrator și membru în Consiliul de Administrație a lui Gabriel Culea și a lui Victor Fedul. De asemenea, Adunarea Generală a Acționarilor i-a numit în funcțiile de membri ai Consiliului de Administrație, pe o perioadă de patru ani, pe Valentin Ciuceanu și Oana Olivia Nechita.
 
Citește și:
 
Five-Holding SA vrea să construiască un ansamblu de blocuri și spații comerciale în zona Halta Traian din Constanța

Magazinul Brick, deținut de Five-Holding SA, se extinde pe verticală. Primăria Constanța a emis un act de urbanism

Five-Holding SA a primit răspuns de la APM Constanța privind investiția imobiliară de la halta Traian

Autorizație de demolare pentru Five-Holding SA. Ce a pus la cale firma care deține magazinul Brick din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii