Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost finalizate primele vile din cadrul ansamblului Boreal Plus, din Constanța!

ro

27 May, 2021 13:23 2370 Marime text


O comunitate sigură, un peisaj înverzit în mijlocul agitației orașului, dar, mai ales, un trai în care viața la standarde înalte se îmbină perfect cu grija pentru mediul înconjurător.

Aceste cuvinte rezumă perfect modul de viață propus de compania Impact Developer & Contractor în cadrul ansamblului imobiliar Boreal Plus, din Constanța.

Vorbim despre o investiție de circa 30 de milioane de euro într-un cartier de locuințe a cărui deviză este „Împreună pentru o comunitate durabilă, în armonie cu natura“.

În total, sunt 18 vile și nouă blocuri de apartamente, o grădiniță, un parc prevăzut cu locuri de joacă pentru cei mici, parcare supraterană acoperită, dar și un centru comercial.

De asemenea, sunt 12.000 de metri pătrați de spații verzi, ceea ce face ca întregul ansamblu de locuințe, deși se află în inima orașului, să fie, totuși, departe de agitația acestuia.

Astăzi, 27 mai 2021, compania Impact Developer & Contractor a anunțat  finalizarea vilelor din cadrul ansamblului și, totodată, a fost realizată fundația primelor blocuri, ce totalizează 209 apartamente.

Mai multe detalii, în ediția de mâine.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii