Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aşteaptă decizia Comisiei tehnice de urbanism Un constănţean vrea să-şi supraetajeze imobilul din zona Universităţii „Ovidius“ (document)

ro

06 Feb, 2017 00:00 1735 Marime text
Unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa, care se va întruni în data de 6.02.2017, ora 11.00, la sediul din bulevardul Tomis nr. 51, se referă la solicitarea lui Bogdan Mugurel Tudose privind emiterea certificatului de urbanism în vederea extinderii şi supraetajării imobilului P până la P+2E - locuinţă individuală, investiţie care urmează să fie realizată pe bulevardul Mamaia nr. 155C.
 
Terenul pe care va fi amplasată construcţia propusă este situat în intravilanul municipiului Constanţa, bulevardul Mamaia, zona Universităţii „Ovidius“, în care predomină locuinţele individuale şi colective, cu regim mic de înălţime. Vecinătăţile terenului sunt următoarele: la nord - proprietate privată, la vest - proprietate privată, la est - bulevardul Mamaia, iar la sud - proprietate privată. Noua construcţie va avea un regim de înălţime P+2 etaje, cu funcţiunea de locuinţă individuală. Terenul este proprietate privată, conform Încheierii de autentificare nr. 87298 din 22.08.2016, cu număr cadastral 225677, înscris în Cartea Funciară nr. 225677 a UAT Constanţa. Clădirea propusă va avea o structură din cadre de beton armat şi zidărie portantă din cărămidă cu goluri verticale, cu planşee şi grinzi din beton armat. Potrivit proiectului prezentat, împrejmuirea se va realiza pe toate laturile şi se va executa din zidărie BCA spre vecinătăţi, iar la stradă împrejmuirea se va realiza din structură de beton armat, cu o înălţime de 50 cm şi panouri din fier forjat.
 
Precizăm că din comisie fac parte arhitecţii Mihai Isacov, Ignis Nejla Duvagi, Radu Cornescu, Sorin Mihai Vatamaniuc, dar şi directorul Muzeului de Artă, dr. Doina Păuleanu, şi reprezentantul Direcţiei Judeţene pentru Cultură, arh. Laura Smaranda Tudosie. De asemenea, din aceeaşi comisie mai fac parte arh. Veronica Pribeagu, ing. Cornel Constantin Severin, şeful Serviciului de Urbanism al Primăriei, Mihai Radu Vânturache, precum şi viceprimarul Costin Răsăuţeanu. Comisia poate face recomandări cu privire la zonele verzi ce trebuie amenajate pe terenul respectiv, parcări, circulaţii pietonale.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul depus la Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa de către Bogdan Mugurel Tudose.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii