Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Pescuitului Maritim Tomis va construi un ponton plutitor la Năvodari (document)

ro

29 Aug, 2018 00:00 2799 Marime text
Asociația Pescuitului Maritim Tomis a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța un memoriu de prezentare pentru elaborarea unui aviz de mediu aferent proiectului „Amplasare containere metalice construcții provizorii destinate supravegherii ambarcațiunilor. Realizare platforme betonate acostare ambarcațiuni”.
 
Obiectivul general al investiției constă în realizarea unor platforme betonate în vederea acostării de ambarcațiuni și amplasarea pe teren a unor containere metalice prefabricate cu destinația de birouri și depozitare.
 
Investiția va fi realizată pe un teren în suprafață de 4.820 mp, aflat în extravilanul orașului Năvodari. Pe amplasament nu există nicio construcție. Organizarea de șantier se va realiza pe terenul beneficiarului.
 
De asemenea, sunt propuse spre execuție 11 platforme betonate de acostare a ambarcațiunilor, cu dimensiuni de 7x10m, având o suprafață desfășurată de 770 mp. În dreptul fiecărei platforme se vor poziționa câte două binte din beton armat cu dimensiunea de 50x50x65cm. Este propusă și amplasarea unui ponton plutitor având dimensiunea de 28x6m, prins la teren cu ajutorul unor brațe mobile atașate unor structuri din beton armat, având o suprafață de maximum 5 mp și o înălțime de maximum 0,7 m.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii