Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arabesque dorește construirea unei noi hale de depozitare la Constanța

ro

07 May, 2020 00:00 2405 Marime text

Arabesque dorește să își extindă numărul de hale din Constanța, un proiect fiind depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, pentru emiterea acordului de mediu.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „hală depozitare parter”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, B-dul Aurel Vlaicu, nr.171, titular: Arabesque SRL.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la adresa titularului: Arabesque SRL din județul Galați, municipiul Galați, str. Timișului, nr.1, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
La data de 8 noiembrie 2016, Primăria Constanţa a emis Autorizaţia de construire nr. 1726 pentru „Construire imobil parter - fast food“, care va fi ridicat la aceeaşi adresă unde funcţionează magazinul specializat în materiale de construcţii şi amenajări interioare. Actul emis de municipalitate este valabil 12 luni.

Despre Arabesque SRL


Firma a fost înmatriculată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Galaţi, strada Timişului. Capitalul social subscris, de 14.005.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Asociaţi Persoane Fizice în Arabesque SRL sunt Mircea Rapotan, Cezar-Virgil Rapotan, şi Angelica Rapotan.
Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare, este Cezar-Virgil Rapotan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii