Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:40 21 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ansamblul rezidenţial ridicat de Alezzi Beach Resort SRL, la mâna constănţenilor. Iată când va avea loc dezbaterea publică!

ro

21 Oct, 2017 00:00 3781 Marime text

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru „Construire ansamblu rezidenţial locuinţe de vacanţă cu regim de înălţime maxim D+P+7e, racorduri, branşamente utilităţi, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane şi amenajare peisagistică“ - titular SC Alezzi Beach Resort SRL. Ansamblul rezidenţial locuinţe de vacanţă cu regim de înălţime maxim D+P+7e va fi ridicat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 1/1, parcela NNS 158/5, strada Prelungirea D13/strada D25.
 
APM Constanţa poate emite sau respinge acordul de mediu. Raportul poate fi consultat la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23, şi la sediul titularului, SC Alezzi Beach Resort SRL. Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în data de 6.11.2017, la Năvodari, strada D10 nr. 20, ora 16.00. Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, APM Constanţa, strada Unirii nr. 23, până la data şedinţei de dezbatere publică, din data de 6.11.2017.

Cinci blocuri cu regim de înălţime D+P+7E 

Reamintim că SC Alezzi Beach Resort SRL a solicitat acord de mediu pentru construcţie ansamblu rezidenţial locuinţe de vacanţă cu regim de înălţime maxim D+P+7E, acorduri şi branşamente utilităţi, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane şi amenajare peisagistică. Prin proiect se propune construirea a cinci clădiri de blocuri cu regim de înălţime D+P+7E şi a patru parcări regim demisol, dintr-un ansamblu rezidenţial format din cinci corpuri cu funcţiunea de locuinţe de vacanţă, racorduri/branşamente utilităţi, împrejmuire teren, platforme de parcare supraterane şi amenajare peisagistică, care să completeze corpurile de clădire existente.
 
Pe teren sunt autorizate cinci corpuri de clădire cu funcţiunea de locuinţe colective de vacanţă cu regim maxim P+8E, spaţii comerciale la parterul acestora, centru SPA, fitness, piscine exterioare, locuri de joacă şi nouă corpuri comerciale cu regim parter. Suprafaţa terenului este de 24.720 m, conform actelor de proprietate.
 
Construcţiile rezultate vor avea un regim de înălţime maxim de D+P+7E şi vor acomoda 17 apartamente pe nivel curent şi 16 apartamente la nivel parter, cu funcţiunea locuinţe de vacanţă. În nivelul demisolului se propun parcaje/garaje. Număr de apartamente cu suprafaţă până în 100 mp: 675.

Alezzi Beach Resort SRL, în datele Registrului Comerţului  

Firma a fost înfiinţată în anul 2016 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Enache Claudiu Zelca, născut pe 27.12.1975, în Constanţa, cu 10% din capitalul social, Adrian Zelca, născut pe 24.01.1983, în Constanţa, cu 10% din capitalul social, Cristian Zelca, născut pe 2.12.1984, în Constanţa, cu 10% din capitalul social, şi Anca Raluca Perifan, născută pe 17.08.1987, în Constanţa, cu 70% din capitalul social. Administratorul Alezzi Beach Resort SRL, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Adrian Zelca.
 
Citeşte şi:
 
Este vizat un complex rezidenţial din Mamaia Nord Ce a solicitat de la APM Constanţa familia omului de afaceri Zelca
 
Complexul rezidenţial ridicat de familia Zelca în Mamaia Nord creşte
 
Familia Zelca înfiinţează o nouă firmă de imobiliare la Constanţa
 
Constănţenii se pot opune! Dezbatere publică pentru un complex rezidenţial ridicat de Stop SRL în Mamaia Nord
 
UPDATE Ce spune patronul Costică Zelca. Un turist se plânge de serviciile hotelului Malibu din Mamaia
 
Omul de afaceri Costică Zelca, nemulţumit de pedeapsă. A fost condamnat alături de Nicuşor Constantinescu (rechizitorii)
 
Costică Zelca a fost condamnat la cinci ani de închisoare. SC Stop SRL, obligată să mediatizeze sentinţa la TV Neptun
 
Un nou ansamblu rezidenţial Stop SRL, controlată de Zelca, vrea să ridice 18 blocuri în Mamaia

Ti-a placut articolul?

Comentarii