Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ansamblu compus din hotel-restaurant şi SPA, la Rasova Domeniile Viticole Rasova SRL investesc în imobiliare

ro

25 Mar, 2016 00:00 6818 Marime text
În comuna Rasova urmează să fie construit un ansamblu compus din hotel-restaurant şi SPA, o investiţie a societăţii Domeniile Viticole Rasova SRL. În acest sens, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, reprezentanţii societăţii au depus memoriul tehnic pentru arhitectură privind ansamblul hotel-restaurant, care va fi amplasat în comuna Rasova, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Terenul pe care urmează a se construi complexul se află în comuna Rasova, lotul 2, număr cadastral 101326. Suprafaţa terenului este de 16.500 mp. Clădirea complexului hotel-restaurant SPA se prezintă sub forma unei construcţii semi-îngropate, cu parter şi două nivele la subsol. Aşa cum reiese din memoriul tehnic pentru arhitectură, construcţia va fi prevăzută cu adăpost de protecţie civilă. În cadrul construcţiei adiacente „Cramă”, cu o suprafaţă de 55 mp, se vor putea deservi 42 de persoane (vizitatori şi personal permanent al complexului). De asemenea, viitoarea construcţie va fi dotată cu o parcare de 44 de locuri, drumuri şi alei de acces pietonal.

Despre Domeniile Viticole Rasova SRL 

Înmatriculată în anul 2009, firma are sediul social în Bucureşti, bulevardul Timişoara. Capitalul social subscris, de 200 de lei, este compus din 20 de părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare. Asociaţi în Domeniile Viticole Rasova SRL sunt Avex SARL, cu sediul social în Franţa, Paris, cu 25% din capitalul social, Adrian Dumetrier, cu 5% din capitalul social, şi Maria Dumitrescu, cu 70% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „cultivarea strugurilor“, este Adrian Dumetrier.
 
Acesta mai este asociat în DZ Constructions Partners SRL, DZ Engineering Partners SRL, DZ Holding International SRL, Fonciere AD SRL, Sodimed SRL, Sodinal SRL.
 
Numele Mariei Dumitrescu apare în societăţile: Agro Viticola Maria SRL, Fonciere AD SRL, Les Gastronomes SRL, Sodinal SRL, Sopres SRL.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii