Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANM Lake Residence a solicitat aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea unui imobil în Mamaia Nord. Detalii

ro

15 Nov, 2018 00:00 1590 Marime text
ANM Lake Residence SRL a solicitat de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral aviz de gospodărire a apelor pentru edificarea unui imobil de patru etaje în zona Mamaia Nord.
 
Este vorba despre proiectul „Construire imobil, locuinţe colective P+4 etaje, cu spaţii comerciale la parter, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, propus a fi amenajat în Năvodari, zona Mamaia Nord, parcela A 158/5, trup 6 D, lot 1/3/2/2, număr cadastral 117377. Cei care doresc să obţină informaţii despre aceste proiect se pot adresa la sediul ABADL sau la solicitantul avizului de gospodărire a apelor.
 

ANM Lake Residence SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de
Tulică Ioana şi Ciote Constantin, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. În anul fiscal 2017, societatea cu un singur angajat a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 13.750 de lei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii