Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionar majoritar - o firmă radiată controlată de Mirea şi Secărea Hotelul Florida se pregăteşte pentru sezonul estival viitor

ro

22 Sep, 2015 00:00 3485 Marime text
Hotelului Florida din staţiunea Mamaia i se pregăteşte ceva. Pesemne pentru că rapoartele privind situaţia din turism sunt din ce în ce mai îmbucurătoare, asemenea rapoartelor privind industria din vremea comunismului, acţionarii Complex Ovidiu - Melody SA, cei care deţin hotelul Florida, au decis să înalţe clădirea cu încă un etaj. Primăria Constanţa le-a eliberat investitorilor un certificat de urbanism, valabil 24 de luni, necesar pentru proiectul de Extindere şi supraetajare imobil existent P+3-4E la P+4-5E, cu funcţiunea de hotel. „Hotelul Florida este amplasat pe o fâşie de nisip, între ţărmul Marii Negre şi Lacul Siutghiol, în staţiunea Mamaia. Hotelul este construit pe malul lacului şi beneficiază astfel de o privelişte superbă. În acelaşi timp, turiştii au acces rapid la plajă, la oraşul Constanţa, dar şi la punctele de interes din staţiunea Mamaia“ este mesajul cu care hotelul Florida îşi îmbie oaspeţii. Firma Complex Ovidiu - Melody SA a fost înfiinţată în anul 1991 şi are un capital social subscris total de 2.132.390 de lei. Acţionar majoritar este Global Profesional Services SRL, o firmă din Constanţa cu sediul pe strada Miron Costin, care deţine 88,65% din acţiuni. SIF Transilvania deţine 10,91% din numărul acţiunilor, iar alţi trei acţionari fac parte dintr-o listă, având control asupra 0,43% din acţiuni. Administratorul SA-ului este Maria Neacşu, numită în 2011 şi având mandatul prelungit până în martie 2019. Firma are ca obiect de activitate, cum era de aşteptat - „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.
 
Cât despre acţionarul Majoritar, Global Profesional Services SRL, aceasta apare radiată de la Registrul Comerţului. Înainte de a fi radiată, societatea îi avea ca asociaţi pe Nelu Mirea şi George Secărea. Cât despre SC Complex Ovidiu - Melody, aceasta provine din divizare parţială, fiind desprinsă din Mamaia SA.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii