Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Act de urbanism de la Primăria Constanța pentru omul de afaceri Aristotel Cazacu. Este vizată ridicarea unui bloc de opt etaje în Mamaia

ro

28 Mar, 2020 00:00 2178 Marime text

Primăria Municipiului Constanța a emis pentru Aristotel Cazacu, pe data de 23 martie, un act de urbanism, necesar edificării unui imobil de opt etaje în Mamaia, în zona Minigolf București, Lot 2.
Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1280  - Construire imobil P+8 etaje cu funcțiunea de locuințe colective, restaurant și spații comerciale la parter.
 
Reamintim că Aristotel Cazacu a mai obținut de la Primăria Constanța, pe data de 14 februarie, certificatul de urbanism nr. 718, care constă în „Construire imobil P+M+7-8etaje retras, deoarece nu se încadrează în regimul de înălțime aprobat P+8e“, în stațiunea Mamaia, zona Minigolf București, Lot 2.
 
Mariachis Klab Rezidence SRL, deținută de Aurora și Aristotel Cazacu, a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+3-4e cu destinația locuințe de vacanță cu spații comerciale și spații de alimentație publică la parter și organizare de șantier“, realizat în stațiunea Mamaia, zona Popas Tabăra Turist, chioșc 1 + chioșc 2 și b-dul Mamaia nr. 526A. Ulterior, Autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil S+P+3-4e cu destinația locuințe de vacanță cu spații comerciale și spații de alimentație publică la parter și organizare de șantier“.
 
De asemenea, societatea Mariachis Klab Rezidence SRL a obținut pe data de 10 mai 2019, certificatul de urbanism nr. 1595 pentru construirea unui imobil de patru etaje, cu spații comerciale la parter în stațiunea Mamaia. Mai exact, actul constă în „Construire imobil S+P+2-3-4 etaje cu destinația de locuințe de vacanță cu spații comerciale și spații alimentație publică la parter. Organizare șantier“. De asemenea, Mariachis Klab Residence SRL, deținută de Cazacu Aurora și Cazacu Aristotel, a obținut, de la Primăria Constanța, pe data de 30 noiembrie, autorizația de desființare nr. 105 – „Desființare imobile - corp C1, C2“.
 

Mariachis Klab Rezidence SRL, în datele Registrului Comerțului


Înființată în anul 2017, Mariachis Klab Rezidence SRL are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt: Cazacu Aurora și Cazacu Aristotel, fiecare cu 50% din capitalul social. Firma se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. În anul fiscal 2017, societatea cu 2 salariați a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 7.263 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 9 salariați, o cifră de afaceri de 2.861.597 lei și un profit de 1.015.189 lei.
 
Citește și.
 
Aristotel Cazacu, răspuns de la Primăria Constanța. Este vizată o investiție imobiliară în stațiunea Mamaia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii