Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A solicitat modificarea PUZ-ului Blocul de trei etaje al lui Cristian Muşu, la mâna constănţenilor

ro

07 Sep, 2016 00:00 2557 Marime text
Cristian Muşu intenţionează să modifice Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru terenul delimitat de străzile Ştefăniţă Vodă, Ion Alexandrescu, Şerban Vodă şi B.P. Hasdeu. Acesta vrea să ridice un bloc de trei etaje pe strada B.P. Hasdeu.
 
În acest sens, autoritatea publică locală a anunţat consultarea publicului asupra propunerilor preliminare ale PUZ-ului. „Obiectivul PUZ-ului constă în studierea, reglementarea şi modificarea reglementărilor urbanistice aprobate în limitele zonei studiate“, se arată în anunţul de consultare. Constănţenii interesaţi de această propunere sunt invitaţi să transmită observaţii asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei municipiului Constanţa, Serviciul Strategii Urbane, în perioada 1-26 septembrie, între orele 8.00 şi 16.00. Dezbaterea publică va avea loc la sediul Primăriei Constanţa, din bulevardul Tomis nr. 51, sala de şedinţe, în data de 23 septembrie, la ora 15.00. Răspunsul cu privire la observaţiile transmise se va da până la 30 septembrie.
 
Investitorul Cristian Muşu doreşte să ridice un bloc cu parter şi trei etaje. PUZ-ul vizează o suprafaţă totală de 22.335 mp, iar zona care l-a generat are 929 mp. În prezent, pe lotul respectiv sunt locuinţe individuale, iar destinaţia terenului, stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate, poate fi de locuinţe individuale şi funcţiuni complementare, precum parcări, comerţ cu amănuntul, depozitare de produce fără nocivitate şi birouri, în limita a maximum 25% din autorizaţia de construire.
 
Cristian Muşu a fost asociat în firma Confirmi SRL, care se ocupa de consultanţă pentru afaceri şi management. În prezent, societatea este în lichidare. Numele său mai apare în Mamaia Holliday SA, de asemenea în lichidare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii