Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A obținut Certificatul de Urbanism O nouă investiție, sub semnătura Marco Chim. Firma va ridica un centru educațional pentru copii, în Constanța

ro

06 Jun, 2020 00:00 2271 Marime text
  • Marco Chim SRL va construi un nou imobil cu cinci etaje
  • Va fi un centru educațional pentru copii, grădiniță, loc de joacă, afterschool
SC Marco Chim SRL a obținut de la Primăria municipiului Constanța certificatul de urbanism necesar unei investiții pe bulevardul Aurel Vlaicu, în apropiere de Penny Market.
Astfel, în data de 4 iunie 2020, Certificatul de Urbanism nr. 1823 a fost emis de municipalitate pentru societatea Marco Chim SRL, valabil timp de 12 luni. Investiția dorită va fi amplasată pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 251A, bloc Lot2, localitatea Constanța.
Investitorul dorește construirea unui imobil cu regim de înălțime D+P+5E, Centru educațional pentru copii, grădiniță, loc de joacă, afterschool cu loc de luat masă, împrejmuire teren și organizare de șantier.


Marco Chim SRL, în datele Registrului Comerţului  

Înfiinţată în anul 1992, Marco Chim SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 800.000 de lei, integral vărsat, compus din 800 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 1.000 de lei. Marius Stamate, născut pe 15.08.1970, în Constanţa, este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.
Firma are următoarele puncte de lucru: strada Baba Novac, sola 72; bulevardul Aurel Vlaicu, parcela 592/15,16, lot 1, 2, 3.


Citește și

„Update“ la blocul construit de Marco Chim SRL în zona Pescărie. Va avea opt etaje în loc de cinci

Blocurile ridicate de Marco Chim SRL în zona centrului comercial Vivo, modificate

Marco Chim, memoriu la APM Constanţa Se reiau lucrările la vestita clădire din zona Pescărie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii