Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost solicitat avizul arhitectului-șef Gamaro Construct SRL investește în Mamaia. Detalii din PUZ (document)

ro

20 Nov, 2019 00:00 2661 Marime text

Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța se va întruni în data de 21.11.2019, ora 10.00, în sala de ședințe din strada Ștefan cel Mare nr. 15, având pe ordinea de zi și solicitarea SC Gamaro Construct SRL de emitere a avizului arhitectului-șef - PUZ pentru zona delimitată de aleea Marathon, aleea Olympia, aleea Salamina și bd. Mamaia.


Autorizația de construire va conține obligația menținerii sau creării de spații verzi și plantate ce trebuie asigurate Ia nivelul zonelor de reglementare, în funcție de destinația și de capacitatea construcției, conform anexei nr. 6 Ia HGR nr. 525/1996 și a HCJ nr. 152/2013, cu modificările ulterioare. În condițiile prezentului regulament, este permisă autorizarea următoarelor categorii de împrejmuiri: împrejmuiri opace, necesare pentru protecția împotriva intruziunilor, separarea unor servicii funcționale, asigurarea protecției vizuale; împrejmuiri transparente, decorative sau din gard viu, cu soclu opac de maxim 50 cm înălțime necesare delimitării parcelelor aferente clădirilor și/sau integrării clădirilor în caracterul străzilor sau al ansamblurilor urbanistice.
Înălțimea maximă a împrejmuirilor va fi de 1,80 - 2,20 m.


Porțile împrejmuirilor situate în aliniament se vor deschide spre interiorul parcelei sau paralel cu aliniamentul, fără a incomoda circulația publică. Panta de scurgere se va orienta spre parcela proprietarului împrejmuirii, fundația nu va depăși limita lotului, aspectul exterior se va integra în tipul dominat de împrejmuire al zonei, respectând aceleași exigențe ca și aspectul exterior al clădirii. Se interzice utilizarea de elemente prefabricate din beton „decorativ" în componența împrejurimilor orientate spre spațiul public.


Utilizări admise pentru zona ZR1: funcțiuni pentru turism; apartamente de vacanță, locuințe permanente, amenajări ale spațiilor publice/semipublice/private - funcțiuni conexe activităților turistice comerț, servicii, alimentație publică - birouri administrative. Utilizări admise cu condiționări pentru zona ZR1: depozitări de materiale refolosibile și platforme de precolectare a deșeurilor urbane; depozitarea pentru vânzare a unor cantități mari de substanțe inflamabile sau toxice; lucrări de terasament de natură sa afecteze amenajările din spațiile publice și construcțiile învecinate; orice lucrări de terasament care pot să provoace scurgerea necontrolată a apelor meteorice sau care împiedică evacuarea și colectarea acestora.
 

Gamaro Construct SRL, în datele Registrului Comerţului


Societatea a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Societatea are capital social subscris de 45.390 lei, integral vărsat, iar asociaţi sunt Greta-Elena Roman, cu o 1% din capitalul social, şi Iustin-Fabian Roman, cu 99% din capitalul social. Iustin-Roman Fabian este şi administratorul societăţii. Societatea se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.


În anul fiscal 2016, societatea cu 66 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 5.418.852 lei şi un profit de 109.720 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma a avut 60 de salariaţi, a raportat o cifră de afaceri de 4.685.822 lei şi un profit de 27.984 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 66 de salariaţi, un profit de 71.704 lei şi o cifră de afaceri de 13.920.391 lei. Reamintim că pe data de 6 decembrie 2013, Primăria Constanţa a emis Certificatul urbanism nr. 3581 - Construire locuinţe de vacanţă: Corp A - P+6-7E, Corp B - P+2 E(cu parcare la parter) şi împrejmuire teren. Beneficiarul certificatului de urbanism este Gamaro Black Sea SRL pentru Roman Greta Elena. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Mamaia nr. 564, bl. Lot 2 şi Lot 1/1, Zona Mamaia Nord.


În secțiunea Documente puteți consulta documentația depusă la Primăria Constanța.


Citeşte şi:

Dezbatere publică la Primăria Constanţa pentru o investiţie imobiliară realizată de Gamaro Construct SRL. Detalii

Ce se mai construieşte în Mamaia Un complex imobiliar pentru locuinţe de vacanţă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii