Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost solicitat acord de mediu Fish 4U SRL vrea să ridice un apart-hotel de patru etaje. Unde va fi amenajat (document)

ro

24 May, 2017 00:00 2705 Marime text
Societatea Fish 4U SRL intenţionează să ridice pe bulevardul Mamaia Nord nr. 75A un bloc de patru etaje cu destinaţia apart-hotel. În acest sens, investitorii au prezentat la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul proiectului „Construire şi dotare apart-hotel D+P+4E“, în vederea obţinerii acordului de mediu.

În prezent, pe teren există trei construcţii, care vor fi demolate şi nu fac subiectul prezentei documentaţii. Se propune şi construirea unui imobil nou D+P+4E, cu funcţiunea de apart-hotel de trei stele. La demisol vor fi amplasate patru locuri de parcare, o zonă de SPA, vestiare pentru angajaţi şi spaţii tehnice. La parter vor fi amplasate recepţia hotelului, zona de lobby, zona de cafenea şi servire mic dejun, spaţiu de joacă pentru copii, sală de conferinţe, birouri de secretariat şi administraţie. Etajele vor avea aceeaşi distribuţie a spaţiilor, având opt apartamente fiecare, formate din cameră de zi cu bucătărie, dormitor şi baie. Terenul este situat în intravilanul oraşului Năvodari, are număr cadastral 101028 şi o suprafaţă de 1.860 mp.
 
Aşa cum reiese din proiectul depus la APM Constanţa, suprafaţa spaţiilor verzi va fi distribuită în felul următor: 820 mp pe teren; 90 mp pe terasa verde peste etajul 4; 20 mp în jardiniere de 0,5 mp fiecare în balcoanele apartamentelor de pe fiecare etaj. Spaţiul verde amenajat pe teren va fi format din arbuşti de mici dimensiuni, gazon şi alte plante decorative. Se vor utiliza speciile: magnolie cu frunze persistente, tuia, ienupăr, trandafiri, liliac, soc şi alte specii care se pretează în zona amplasamentului.
 
Pe laturile de sud şi est se vor amenaja perdea de vegetaţie şi gard viu din tuia şi ienupăr de mici dimensiuni. Pe terasa de peste etajul 4 se va amenaja un spaţiu verde format din plante decorative de mici dimensiuni. Jardinierele din balcoane vor avea preponderent plante de mici dimensiuni ce înfloresc în perioada sezonului estival şi care vor fi vizibile pe faţada clădirii. Investitorul va asigura 14 locuri de parcare (patru în parcarea de la demisol şi zece pe teren).

Fish 4U SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înmatriculată la Registrul Comerţului în anul 2015, firma are sediul social în Năvodari. Capitalul social subscris, de 10.050 de lei, integral vărsat, este compus din 1.005 părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Stana Rîşnoveanu, născută pe 29.01.1953, în comuna Dorobanţu, Tulcea. Fish 4U SRL se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa. 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii