Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Berbecii şi Balanţele - „tineri şi neliniştiţi"

ro

10 Aug, 2011 00:00 1995 Marime text
3.jpgBERBEC

Configuraţia astrală de astăzi echivalează cu o injecţie de adrenalină pentru Berbeci. Aceştia au o energie imensă şi simt nevoia să pună lucrurile în ordine. De preferat ar fi să nu facă acest lucru prin metoda „război împotriva tuturor care nu sunt de acord cu mine". Puţină subtilitate este necesară.

TAUR

Una caldă, alta rece - aşa arată ziua Taurilor. Adică, destul de agitată, dar, dacă dau din nou dovadă de răbdare şi de calmul lor caracteristic, problemele nu ar trebui să ia amploare. O discuţie cu un prieten îi ajută mult în acest sens - adică îi impulsionează să ia decizia potrivită în ceea ce priveşte o dispută cu un superior ierarhic.

GEMENI

Discuţii „grele" îi aşteaptă astăzi pe Gemeni. Se pun pe tapet nişte probleme legate de banii pe care îi cheltuiesc sau de o relaţie turbulentă, caracterizată mai degrabă de atracţie fizică inexplicabilă decât de o înţelegere reciprocă. Ideea este că, în acest moment, chiar nu mai merge atitudinea „să vedem ce o să se întâmple mai încolo".

RAC

Teoretic, viaţa Racilor ar trebui să decurgă fără prea mari probleme astăzi. Practic, ei sunt cei care creează complicaţiile. Dacă se vor încăpăţâna să caute nod în papură, probabil că îl vor găsi la un moment dat, iar acest lucru se va întoarce împotriva lor. Mai bine s-ar bucura de ceea ce au!

LEU

Dacă se aşteaptă ca lucrurile să se rezolve de la sine astăzi, Leii se înşală amarnic. Nu o să vină nimeni să facă treaba în locul lor - nici la muncă, nici acasă! Deci, e cazul să îşi suflece mânecile şi să demonstreze de ce sunt în stare. Vor fi uimiţi ei înşişi de eficienţa lor!

FECIOARĂ

O consolidare a situaţiei financiare, cel mai probabil sub forma unei recompense pentru munca asiduă depusă în ultima vreme - iată ce rezervă astrele celor născuţi în zodia Fecioarei. Această veste ar trebui să-i bucure! Mai ales că pot, în cele din urmă, să-şi facă nişte planuri pentru viitorul îndelungat şi chiar să investească în ceva care îi interesează.

BALANŢĂ

Puţină răbdare şi ceva mai mult realism le vor fi de mare ajutor Balanţelor în această perioadă. Nativii sunt neliniştiţi şi mult prea tentaţi să vrea totul acum. Trebuie să înţeleagă faptul că, de a vrea până la a obţine este ceva drum de parcurs, drum pe care, inevitabil, apar nişte obstacole.

SCORPION

Melodramă - acesta este cuvântul care-i caracterizează astăzi pe Scorpioni. Sunt tentaţi să îşi supună iubitul sau iubita la un interogatoriu în stil inchizitorial, pentru motive mai mult sau mai puţin întemeiate. Iar dacă celălalt se simte ameninţat şi ripostează cu aceeaşi monedă, tot nativii sunt cei care spun că le-au fost rănite sentimentele!

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt astăzi întruchiparea hărniciei. Ajung primii la serviciu, termină treburile în timp record, ba chiar sunt dispuşi să stea peste program. Cumva, această atitudine îi ia prin surprindere pe colegi şi pe şefi deopotrivă. Secretul este că, de fapt, nativii vor să plece fără nicio grijă în vacanţă - eventual cu o primă pentru „angajatul lunii" în buzunar.

CAPRICORN

Surprinzător pentru toată lumea, Capricornii îşi arată latura lor sentimentală şi vulnerabilă astăzi. O descărcare emoţională le-ar prinde bine, de fapt. Prea au acumulat nervi şi energie negativă! Odată ce a trecut furtuna, vor putea privi cu mai mult optimism spre viitor.

VĂRSĂTOR

Relaxare, întâlniri plăcute cu persoane dragi, discuţii interesante şi productive - cam aşa arată agenda Vărsătorilor astăzi. Adică este de bine. Nu mai puţin adevărat este faptul că, undeva, în subconştient, ar putea avea sentimentul că există nişte probleme complicate pe care ar trebui să le discute. Însă, pot să nu se grăbească. Este timp suficient şi pentru asta.

PEŞTI

Peştii pot să stea foarte relaxaţi astăzi - lucrurile au intrat pe un făgaş bun. Nu e momentul să pună prea multe întrebări referitoare la motivele pentru care se întâmplă lucrul acesta. Mai simplu ar fi să se bucure pur şi simplu de norocul care le-a surâs.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii