Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handmade by Carmen Petrișor Culoarea anului 2015!

ro

30 Jan, 2015 16:07 3223 Marime text


Marsala este cuvantul pe care il vei auzi cel mai des anul acesta - este culoarea anului 2015, alaturi de roz pal, verde mint, galben, albastru celeste si lavanda.

O definitie a culorii "marsala" din sistemul Pantone ar fi "culoarea vinului sicilian si a pamantului, un ton unisex, cordial, dar cu stil si foarte atractiv".

Pentru a tine pasul cu moda in 2015 trebuie sa ne inspiram din moda anilor 1970 . Un must have sunt pantalonii palazzo (evazati) in culori neutre si neaparat cu talie inalta.

De asemenea, clasicele culori alb si negru sunt mai in voga ca niciodata primavara aceasta. O nota importanta, insa, este ca aceste culori nu trebuie combinate cu alte culori ci folosite impreuna sau doar separat.

Culorile anului 2015 pentru păr

- Blond deschis
Tonurile deschise de blond sunt recomandate doamnelor care au tenul ca de porțelan. Optează pentru nuanțe deschise, însă calde, cum este culoarea untului și stai departe de cele reci, cum este blondul platinat.
- Caramel-auriu
Anul acesta culorile naturale sunt la mare căutare. Așadar, dacă ai părul brunet, îți poți face o schimbare de look și să-l deschizi la culoare. Nuanța caramel auriu este ideală pentru tenul măsliniu.
- Roșcat-auriu
Cele care doresc să atragă toate privirile, pot încerca o nuanță caldă de roșcat. Roșul înflăcărat nu mai este în tendințe, el fiind înlocuit cu o nuanță mai cuminte și mai naturală, un roșcat auriu. Le vine de minune celor care au tenul mai deschis și ochii de nuanța turcoazului sau a smaraldelor. Cele care au ochii negrii sau căprui, pot opta pentru o nuanță de roșu închis, asemănător cuprului, și astfel privirea lor va ieși în evidență.
- Brunet deschis

Doamnele care nu doresc să renunțe la nuanțele mai închise, își pot deschide podoaba capilară cu câteva nuanțe, ca atunci când soarele de vară se reflectă în părul lor. O altă soluție ar fi să-și facă și câteva șuvițe în culoarea nisipului sau să-și vopsească părul ombre, adică culoarea să se deschidă de la rădăcină spre vârfuri.

Cateva modele de rochii!


Colierul ,,Zaraza" se poate incadra in tendinta anului 2015!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii