Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprize la inaugurarea noii policlinici Ovidius Clinical Hospital (fotoreportaj)

ro

17 May, 2019 00:00 6562 Marime text

Inaugurarea noului centru medical Ovidius Clinical Hospital, situat în centrul orașului Constanța, pe esplanada din str. Flămânda nr. 19, rezultat al preocupărilor echipei manageriale de a oferi cât mai multor pacienți înalte standarde profesionale, a prilejuit reîntâlnirea celor mai renumiți medici din rețeaua de sănătate constănțeană.
 

Totodată, a fost lansat, în premieră națională, și Cardul OCH cu algoritm de prevenție personalizată, generic intitulat ALPREVIA, un instrument de asistență computerizată a diagnosticului dedicat medicului de medicină primară pentru a-l sprijini în evaluarea și emiterea de recomandări preventive adaptate fiecărui pacient.
 
O altă premieră a aceluiași eveniment a constituit-o și expunerea, în mărime supradimensionată, pe suport gonflabil, a trei organe vitale ale corpului omenesc, respectiv plămân, creier, colon. Ele sunt însoţite de explicaţii ale celor mai răspândite afecţiuni pe care aceste organe le suferă de-a lungul vieţii, reușind astfel să ofere adevărate lecții de educație pentru sănătate în rândul pacienților care trec pragul policlinicii OCH.

Citește și:

Premieră națională în medicina constănțeană Primul instrument de asistență computerizată a diagnosticului pentru prevenție în medicina primară, la noua policlinică Ovidius Clinical Hospital (galerie foto+video)

LIVE TEXT. Premieră națională în domeniul sănătății, la Constanța Inaugurarea unui nou centru medical Ovidius Clinical Hospital și lansarea Cardului cu algoritm de prevenție personalizată


Fotografii realizate de Gelu Strâmboaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii