Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oameni răniţi, o tânără căzută din maşină şi multe reguli de circulaţie ignorate, pe străzile Constanţei

ro

12 Aug, 2015 15:59 2113 Marime text
 
În această dimineaţă, pe la ora 8.40, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Craiova, a condus autoturismul marca Renault Clio, pe str. Viilor, din staţiunea Costineşti către str.Principală. Ajungând la la intersecţia cu str. Paltinilor, ignorând semnificaţia indicatorului Oprire, el a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate autoturismului marca Mercedes Benz, condus de un bărbat de 48 de ani, din Bucureşti, care se deplasa pe strada Paltinilor. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui copil de 8 ani, din Craiova, a unei tinere de 30 ani, tot din Craiova, şi şi a unei femei de 48 ani, din Craiova, toţi pasageri în autoturismul Renault Clio.
Pe la ora 9.13, o femeie de 61 de ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca Fiat Diablo pe pe str. Constantin Brâncoveanu din loc. Agigea, dinspre varianta Agigea. La un moment dat, ajungând la intersecţia cu str. Avram Iancu, ea nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire şi a pătruns în intersecţie fără să se asigure. Astfel, ea a intrat în coliziune cu motocicleta marca Kawasaki Ninja, condusă de o tânără, în vârstă de 28 de ani, din Agigea, ce se deplasa pe str. Avram Iancu, dinspre str. Dimitrie Cantemir către Varianta Agigea. În urma accidentului, motociclista a fost rănită. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor ce au dus la producerea accidentului.
În jurul orelor 12 ,40, un bărbat de 44 ani, din Constanţa, a condus autoutilitara marca Iveco Daily, pe strada Talazului din Costineşti dinspre strada Pescăruş către strada Tineretului. În dreptul imobilului nr.4 se deschide uşa din dreapta a autoutitarei şi loveşte o femeie de 41 de ani, din Reşiţa, care se deplasa pe carosabil pe partea dreaptă, pe direcţia de mers a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. Poliţiştii continuă cercetările.
Tot dimineaţă, în jurul orei 10.00, un tânăr de 28 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism marka Skoda Rapid pe strada A.D.Xenopol dinspre str. Murelor. Ajungând ajungând la intersecţia cu str. Baba Novac, el nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire şi a pătruns în intersecţie, unde nu a acordat prioritate unui autoturism marca BMW 318, condus de un tânăr de 26 de ani, din Medgidia, care circula pe str. Baba Novac, dinspre str. Soveja către str. Aurel Vlaicu. Acesta din urmă, pentru a evita impactul cu Skoda virează stânga, moment în care i se deschide portiera din dreapta faţă iar pasagera locului din dreapta, o tânără de 20 ani, din Medgidia, cade din autovehicul, după care portiera care s-a deschis loveşte aripa stânga faţă a autoturismului Skoda.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii