Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia. Tristeți autumnale (fotoreportaj)

ro

22 Sep, 2019 18:45 3789 Marime text
Acum că toamna se simte de-a binelea în termometre, nici turiștii sau constănțenii nu-și mai fac apariția pe plajele din stațiunile litoralului românesc.

Mamaia, cea mai cunoscută stațiune a rivierei românești este situată în nordul litoralului și este alipită municipiului Constanța, despărțind lacul Siutghiol de Marea Neagră.Mamaia este destinația preferată a turiștilor care vin în județ pentru un pic de relaxare la soare.

Deși, vara, stațiunea capătă un aer occidental, acum, la jumătatea lui septembrie, nu prea ne bucură ochiul nimic din ceea ce se găsește pe plajele din stațiune: obiecte vestimentare aruncate la voia întâmplării în nisipul rece argintiu, gunoaie, bărci părăsite, putem spune, o pancartă pe care scrie „zona cearsaf” și diferite șezlonguri care mai de care mai răsfirate sau dezordonate.
 
Ceea ce ne face să zâmbim când privim spre litoral este chiar marea, albastrul pur și valurile învolburate care sticlesc în adierea de vânt. Pe mal, tineri îndrăgostiți și chiar declarații de dragoste din scoici, „Te iubesc pui”. A venit toamna!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii