Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Grădinile zoologice din faţa blocurilor din Constanţa

ro

07 May, 2015 11:05 3435 Marime text
 
Şoimi, urşi, bufniţe, papagali, veveriţe, porumbei, elefanţi, tigri, pisici, ciocănitoare, raţe şi multe alte animale le găsim în grădinile „zoologice“ din faţa blocurilor din municipiul Constanţa.
 
Bineînţeles, vorbim de animale împăiate, sculptate sau de bibelouri expuse la parterele unor blocuri din municipiu. O dată cu venirea căldurii, constănţenii şi-au dat drumul imaginaţiei şi s-au gândit să îşi expună obiectele cu forme de animale din casă, în grădina din faţa locuinţelor.
 
În galeria foto puteţi observa mai bine animalele scoase afară de constănţeni.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Elena 07 May, 2015 15:05 Primaria sa dea amenda asociatiilor care nu isi fac curatenie in gradinile din fata blocului! Sa vezi atunci pe toti cum ies la taiat iarba.
  • Elena 07 May, 2015 15:01 Mihaela, In nici un caz acele gradini de care tu spui, NU SUNT NUMAI ALE PROPIETARILOR DE PARTER. Acestea apartin intregii asociatii de locatari, iar de curatirea lor sunt numai ei responsabili (toti locatarii) Nu asteptati sa vina primaria sa va faca curat "in curte". Ei curata doar spatiile verzi care nu sunt alocate unor asociatii. Restul depind de gospodarirea fiecaruia. Fiecare sa iasa cu o bidinea, o grebla...samd sa-si faca curat. Primaria inca distribuie gratuit absolut totul necesar pentru acest lucuru. Doar ca unele putori nu pot sa stea decat cu ochii pe geam si sa spuna "vai ce gradina urata avem"!
  • mihaela 07 May, 2015 12:03 sa vedeti ''gradinile botanice''din fata blocurilor care nu sunt ingrijite ,iar tu ca si colocatar nu poti face nimik pentru ca sunt ingradite devenind astfel proprietatea celor de la parter .....adevarate dezastre ..tiganie . De ce nu-i contrange nimeni( de la primarie ),pe acestia sa-si faca curatenie si sa ingrijasca corespunzator acele spatii care apartin tuturor locatarilor ????!!!!