Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Viața boemă la rulotă în Vama Veche. Libertate și aventură pe malul mării

ro

16 May, 2021 09:58 7247 Marime text

  • Viața la rulotă aduce un sentiment de libertate la care mulți dintre noi îndrăznesc doar să viseze.

În acest weekend „m-am săturat de patul meu de-acasă”, așa cum spunea Tudor Chirilă. Am părăsit apartamentul meu de la bloc și am fugit de agitația orașului într-un loc de poveste.

Un loc plin de povești, cu rockeri, hipioți și motoare turate la maxim. Un loc în care la miezul nopții se aud râsete, sunet de tobe sau acorduri de chitară. Un loc în care te trezești cu zâmbetul pe buze și cu sentimentul că timpul s-a oprit în loc pentru o clipă. M-am refugiat la rulotele de pe dealul din Vama Veche. „Dincolo”  , lângă pescărie și faimoasa ușă colorată.

Există și vamaioți care își petrec întreaga vară pe malul mării, la rulote. Pentru ei, acesta a devenit un mod de viață.

Petrecerea este în toi în acest sfârșit de săptămână, cu muzică de calitate, voie bună și dans pe plajă. La răsărit, vamaioții se adună la malul mării, cu mic, cu mare, pentru a admira spectacolul de culoare.

Destinațiile de vacanță pe care le alegem scot la iveală aspecte interesante despre personalitatea noastă. Vama Veche a rămas destinația preferată pentru mulți turiști, datorită spiritului boem.

Mai multe imagini în „Galeria foto”.



Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii