Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Urmările incendiului de la terasele din stațiunea Mamaia (galerie foto+video)

ro

07 Sep, 2021 00:00 4600 Marime text
  • Un incendiu violent a cuprins mai multe terase din stațiunea Mamaia
  • Acestea au ars în proporție de mai bine de 80%
 
Au trecut câteva zile de la incendiul din stațiunea Mamaia, din zona piațetei Cazino, unde mai multe terase au fost cuprinse de flăcări. Incendiul s-a produs vineri după-amiază, iar intervenția promptă a pompierilor au dus la o stingere rapidă a incendiului.


 
Din nefericire, trei terase au ars, pagubele fiind imense pentru patroni. Cotidianul ZIUA de Constanța a fost la fața locului și după incident, astfel că angajații lucrează deja la pregătirea teraselor pentru a renaște din propria cenușă. În galeria foto a acestui material puteți vizualiza un fotoreportaj cu imaginile surprinse în cursul zilei de luni, 6 septembrie.


 
Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Constanța, Anamaria Stoica, incendiul a mistuit o suprafață de aproximativ 500 mp, după cum urmează: terasa Motor (în proporție de cca. 90 %), casa AZA (în proporție de cca. 80 %), casa Andreea (în proporție de cca. 80 %). Au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, de un echipaj SAJ, proprietarului teraselor, 71 de ani cu atac de panică, iar o persoană, care s-a înțepat într-un cui, a fost transportată la spital, conștientă, cooperantă, de un echipaj SMURD.


 
Citește și:

Incendiu violent la terasa Motor din stațiunea Mamaia. Focul se extinde! (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii