Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Şcoala altfel la Constanţa, în pauza de coronavirus (galerie foto + video)

ro

12 Mar, 2020 11:12 4606 Marime text
Cu toate că Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus şi printre recomandările făcute de către autorităţi se  numără şi evitarea întâlnirii cu alte persoane, iată că nu toate lumea ia în serios sfaturile.
 
În această dimineaţă, pe plajele din Mamaia mai multe persoane au ieşit la plimbare.  Un grup de copii a fost surprins jucându-se pe plajă. Astfel, părinții nu-si mai duc copiii în parc, dar îi scot pe plajă.
 
Reamintim că Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus. „Am făcut o evaluare, iar situaţia generată de Covid-19 poate fi caracterizată drept pandemie.  Aceasta este prima pandemie cauzată de un coronavirus. Nu e doar o criză de sănătate publică, ci o criză care va afecta toate sectoarele, așa că fiecare sector și fiecare individ trebuie să se implice în lupta coronavirusului”, a spus Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS.
 
Medicii recomandă să se menţină distanța de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și alte persoane, în special când acestea tușesc, strănută sau au febră, deoarece picăturile de salivă pot transmite virusul de la o distanță apropiată.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii