Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Lucrări pe Autostrada Soarelui. Traficul este deviat până la finele lui mai

ro

25 Mar, 2021 11:12 2698 Marime text
  • Se circulă în condiții speciale pe A2
Autostrada Soarelui, care leagă litoralul de Capitală, trece printr-o perioadă de schimbări, ceea ce înseamnă lucrări și trafic restricționat. Devierea se face tot pe autostrada, iar șoferii care pleacă la drum trebuie să se încarce cu răbdare. 

Lucrările se vor desfășura până la finele lunii mai 2021. În galeria foto puteți vizualiza imagini cu lucrările desăfșurate pe raza autostrăzii. 

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Tot pe Autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii