Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Copilărie în siguranţă. Nu şi la Constanţa!

ro

22 Sep, 2014 15:36 3476 Marime text
Siguranţa cetăţenilor ar trebui să fie pe primul loc pentru mai-marii municipiului Constanţa. Cu precădere securitatea şi integritatea celor mici ar trebui să îi intereseze pe şefii din Primărie. După ce în primii ani de mandat s-a lăudat cu locurile de joacă pe care le-a făcut pentru copii, primarul Radu Mazăre a lăsat aceste spaţii în voia sorţii. Unul dintre spaţiile de joacă unde copiii ar trebui să îşi petreacă timpul în siguranţă este şi cel situat în apropierea Şcolii Generale nr. 24 „Ion Jalea“ din zona ICIL.
Zidurile care împrejmuiesc spaţiul sunt crăpate sau chiar dărâmate, existând oricând pericolul să cadă peste micuţi. Buruienile au început deja să pună stăpânire pe locul de joacă, lăsând o impresie sinistră. Cât despre băncile unde pot sta părinţii sau bunicii supraveghindu-i pe cei mici în timp ce se joacă, acestea sunt aproape inutile, fiind montate în exteriorul parcului, adulţii fiind obligaţi să stea cu spatele către leagăne, balansoare şi tobogane.
Cel mai surprinzător este faptul că edilul-şef al Constanţei cunoaşte bine zona unde este amplasat spaţiul de joacă - vecinătatea Şcolii nr. 24 -, pentru că aici a votat primarul la alegerile europarlamentare. Dar se prea poate ca lui Radu Mazăre să îi fi fost distrasă atenţia de către armata de femei care îl însoţeau la vot.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ioana 25 Sep, 2014 11:50 Au tobogan sigur, au si banci, iarba, gunoaie nu prea sunt. Veniti prin Ciresica sa vedeti ce groapa de gunoi este aici, in locurile de joaca pentru copii.