Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj 103 de ani de istorie, la Constanța. Parada militară dedicată Zilei Naționale a României

ro

02 Dec, 2021 00:00 2464 Marime text
  • Pe 1 Decembrie, românii celebrează Ziua Națională a României
 
1 Decembrie este o zi cu o puternică însemnătate în sufletele oricărui român, care se află oriunde, fie în patria mamă, fie în diaspora.
 
Ieri, la Constanța, după un an de pauză, parada militară a bucurat constănâțenii de la mic la mare, chiar dacă vremea nu a fost tocmai perfectă. Nu a mai plouat, dar de data aceasta vântul puternic a ridicat câteva problema. Din această cauză, avioanele nu s-au putut alătura defilării militare.
 
De la bebeluși, la veterani de război, cu toții au simțit fiorul transmis de puterea zilei de 1 Decembrie. Imnul României a fost intonat cu mult patriotism atât de militarii prezenți, cât și de public. Defilarea ce a urmat a fost una cu o puternică încărcătură emoțională.
 
Vă invităm să urmăriți galeria foto aferentă materialului, unde puteți vizualiza imagini realizate de colegul nostru, Alexandru Sîrbu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: ZIUA de Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii