Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este Adina Florea, propunerea ministrului Justiţiei pentru a ocupa funcţia de procuror şef al DNA (fotoreportaj)

ro

06 Sep, 2018 16:44 3708 Marime text
Ministerul Justiției a informat astăzi că, Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în prezent delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, este propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pentru a ocupa funcţia de procuror şef al DNA.
 
Potrivit Ministerului Justiției, urmează ca această propunere să fie transmisă Consiliului Superior al Magistraturii în vederea obţinerii avizului consultativ, şi, ulterior, preşedintelui Klaus Iohannis, pentru numirea în funcţie.
 
Adina Florea are o experiență de aproximativ 27 de ani în magistratură, ocupând timp de mai mulți ani și funcții de conducere atât în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cât și al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța unde a ocupat funcția de procuror general adjunct.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Papu 27 Sep, 2018 11:41 Sper ca doamna să învețe din greșelile lui Kovesi și să stea departe de politică și politicieni. Va reuși să facă o selecție a procurorilor din subordine pe criterii de competență și să scape de lichele ? Kovesi nu a reușit. Va reuși să scape de influența tatălui ? Vom vedea.