Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi. De aproape o săptămână nu a mai nins la Constanța, dar în Portul Tomis drumul este acoperit cu zăpadă (fotoreportaj + video)

ro

25 Jan, 2018 15:25 3728 Marime text
Săptămâna trecută a fost una de iarnă veritabilă la malul mării, cu toate ”ingredientele” necesare. Nu au lipsit ninsorile, viscolul puternic, înghețul și nelipsitele coduri emise de meteorologi de vreme rea.
 
După câteva zile în care traficul în municipiul Constanța a fost dat peste cap de zapada ce s-a depus pe șosea, situația s-a rezolvat astfel că străzile și bulevardele din oraș sunt curate și se circulă fără probleme.
 
Nu același lucru putem spune și despre Portul Tomis unde zăpada înghețată acoperă în continuare șoseaua iar șoferii care vor să ajungă cu mașina până la restaurantele din zonă sau până în apropiere de plaja Modern trebuie să se înarmeze cu multă răbdare sau să aibă mașinile dotate cu cele necesare pentru circulația pe drumuri acoperite cu zăpadă.
 
În anumite zone zăpada de pe carosabil este destul de multă astfel că un șofer neexperimentat riscă să rămână blocat cu mașina în zonă. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii